Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

19 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 331 - Обзор

Tворящи вълшебници, приключи още едно картичкофурийско предизвикателство.
Благодаря на всички, които превърнаха панделка и копче в красива картичка!
Имах няколко фаворита, но както бях обявила и в самото предизвикателство, бях обещала на 8-годишната ми дъщеря тя самостоятелно да избере картичката-победител. Тя беше категорично запленена от пролетно-момичешкото на Kalysto - картичката, участвала под №3 в предизвикателството. Очаквам победителката да се свърже с мен във Facebook - Усмихната Сръчковка, за да й изпратя наградата.

За съжаление участниците бяха малко на брой, но пък бяха вложили много сърце и талант в творбите си. Специално искам да благодаря на Грациела Димитрова за това, че за първо предизвикателство в живота си избра моето!
Продължавай да се осмеляваш!

Желая на всички вас красива пролет и неспирно вдъхновение!

Елена

Благодаря на Елена/Усмихната Сръчковка за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Kalysto ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 331 31 март - 13 април 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 12 май 2017г.