Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

3 април 2017 г.

Картичкофурийска игра - "Мама и детенце"

Наближава пролетната ваканция и децата ще са си у дома и ще имат повече свободно време.
Включете се заедно със своето дете/деца в новата Картичкофурийска игра, която ни предлагат Мариана и Ралица Кандилови.


Няма нищо по-важно от това да прекарваме време с децата си
Затова ето го нашето ново предизвикателство-"Мама и детенце"!
Направете хартиен проект заедно с децата си - картичка.....покана за нещо.....страничка от арт журнал.....мини албумче.....може и само хартиени цветя да са....украса за стая.....рамка за снимка...дори и рисунка. Използвайте материали каквито и както решите.
Наградите ще бъдат за децата. И за да няма разочаровани деца, имената на всички записали се ще бъдат включени в списък. Списъкът ще бъде разбъркан и всяка мама ще изпрати подаръче на детенцето на следващата в списъка.
Нека да го направим за децата и заедно с тях.
Ето ни и нас-Мариана и Ралица Кандилови.

Благодаря на Мариана и Ралица Кандилови за детската игра.

Няма значение възрастта на детето, важното е в проекта да са участвали и двамата с мама. Майките с повече дечица могат да участват с всяко дете поотделно. Няма ограничения в броя на участията.
Ще се радваме да ви видим как творите заедно. Добавете и ваша обща снимка в процеса на творене.
При включване в играта запишете вашето име, името на детето и неговата възраст.

Очакваме вашите проекти до 23,59ч на 3 май.

*за банер на играта е използвана снимка от интернет.Картичкофурийско предизвикателство 332 "Многоцветно"

Здравейте любители на картичкоправенето.
Заповядайте в месечното предизвикателство за месец април.
Негов спонсор е екипът на Стела Арт от Габрово. Ето малко за тях.
Ние сме сравнително млада фирма от две години и половина сме на пазара.продаваме хоби и арт материали,а от близо година се занимаваме и с производство на предмети от мдф.


Предизвикателството, което те отправят към всички нас е "Многоцветно". Проектите, с който можете да участвате - картичка, албум, таг, кутия или други ръчно изработени хартиени неща, трябва да отговарят на едно основно условие - да имат повече от три цвята.
Темата избирате вие. Очакваме да видим и вашите празнични проекти за Цветница и Великден, това са едни от най-пъстрите празници.

Наградата за победителя ще е ваучер за 30лв от нашият магазин - Стела Арт

Благодаря на екипът на Стела Арт за пъстрото предизвикателство!

Многоцветни картички вдъхновения създадоха за вас Картичкофеите:
Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 май 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!Картичкофурийско предизвикателство 328 "Картичка с ръчно изработени цветя и кутийка"

Здравейте, мили крафтърки!

Ние сме Силвето и Ради от БГ-шаблони. Днес имаме честта да Ви отправим следващото, надявам се, за вас интересно и интригуващо поредно предизвикателство.
Идеята, с която искам да разчупим нашите прекрасни проекти и да заложим на едни от първите , но много нежни техники, а именно – ръчно изработените цветя.
Женският месец - Март е месец, които е много красив и нежен, а именно това ме вдъхнови да задам и за Вас една задача. Задача, в която да обърнем повече внимание на техниката за един от най-важните елементи, придаващи много цвят и пъстрота на нашите проекти - цветята.

Предложението ми за този проект е да създадем една поздравителна картичка в кутийка , която да съдържа ръчно изработени цветя.

Ето моето вдъхновение за вас.


Очаквам да видя вие какво ще сътворите, а победителят го очаква награда - ваучер за 30лв за предлаганите от нас шаблони.

Благодаря на Силвето и Ради от БГ-шаблони за цветното предизвикателство!

Вдъхновението за вас подготви КартичкофеятаКрайният срок за участие е 23,59ч на 2 април 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!