Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на своя осми рожден ден с играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!
Побързайте да се включите. Първият победител ще бъде обявен на 25 януари.
Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.
Повече информация ТУК

9 октомври 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 349 - Обзор

Скъпи сръчковки, признавам че ме затруднихте, и то много.
Седмица след края на предизвикателството "Без думи", все още се чудех коя от вас да избера за победител. Всички участия бяха прекрасни, и разказваха своята собствена история.
Имаше обаче 2 картички, пред които можеш да стоиш цял ден съзерцавайки ги, и те всеки път да ти разказват нова и нова история.
Много ми бе трудно да избера една от тях, защото бяха много различни една от друга - едната хаотична и богата на елементи, избухваща пред погледа ти, а другата чиста и семпла, но с много дълбоко съдържание.
 Това бяха картичките на Поли Христова

и на Мария Чочева.

Е, все пак победителя трябваше да е един, и в крайна сметка това е Мария. Картичка, пред която можеш само да мълчиш и слушаш, слушаш, слушаш...
Наградата за Мария е ваучер на стойност 20 лв. от български крафтърски магазин.
Очаквам Мария да се свърже с мен, за да уточним как да си получи наградата .
Благодаря на всички ви, талантливи сръчковки, че взехте участие в моето предизвикателство!

Силвия - Craft Studio Sis

Благодаря на Силвия - Craft Studio Sis за безмълвното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Мария Чочева ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 349 15-28 септември 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 10 ноември 2017г.

Няма коментари: