1 септември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 347 Картичка със задвижващ се \подвижен\ елемент

Преди да видите какво ще е предизвикателството искам да ви представя най-новият член на екипът на Картичкофеите.
Днес казваме добре дошла на най-новата ни картичкофея с нейното първо участие. Вдъхновения за нас ще създава Даниела Велкова. Прекрасните неща, които тя изработва са я направили популярна в нашите среди и все пак повече за нея можете да научите от гостуването и в рубриката Картичкофурии представя...


Предизвикателство към вас отправя победителката в Картичкофурийско предизвикателство 342 - "Картичка без дизайнерска хартия" на Маги - Марта.

Здравейте,

Изключително съм благодарна на Маги, че ме избра за победител в нейното предизвикателство.
Ето, че сега е мой ред да ви предизвикам. Винаги съм харесвала различното и нестандартното, и постоянно се стремя да направя нещо закачливо в проектите си, като например - задвижващ елемент. Мисля, че винаги може да се направи нещо много интересно с такава техника.
Затова, темата днес е Картичка със задвижващ се \подвижен\ елемент. Дали ще е приплъзване, или завъртане, или друг тип задвижване, изборът е само ваш.




Прилагам няколко клипчета с уроци от интернет, за ваше улеснение.

https://www.youtube.com/watch?v=o2OjuzBcshc

https://www.youtube.com/watch?v=VIPJ380MqGM

https://www.youtube.com/watch?v=EFbDxNCIJhc

Подаръкът за победителят ще е изненада.

Нека се позабавляваме заедно!

Марта

Вдъхновяващи картички със задвижващ се \подвижен\ елемент създадоха Картичкофеите






Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 септември 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.







Няма коментари: