21 юли 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 343 “Нарисувай ми ЩАСТИЕ!”

Аз съм Даниела Велкова , здравейте на всички!
Благодарна съм на Мирослава Здравкова, че ме избра за победител в нейното вълнуващо предизвикателство “Рустик”!

Всеки иска да бъде щастлив и може би през целия си живот търси щастието.Но щастието е навсякъде,така мисля аз! Темата,която аз избрах е :

“Нарисувай ми ЩАСТИЕ!”

Какво според Вас е ЩАСТИЕ? Как изглежда ТО?Направете най-ЩАСТЛИВАТА си картичка и ни я покажете,да й се любуваме!

А какво е ЩАСТИЕ за мен?!ТО е поглед на дете,усмивка на любим,небе,слънце,нежен летен цвят,стих от бг песен и……..какво ли още не,ТО е всичко?В проектите си ,може да използвате всякакви цветове,дизайнерска хартия,подръчни красиви остатъци от опаковки,салфетки,ръчно да рисувате и пишете,печати,мастила,….наистина всиии-чко!
Моите картички по темата.

Здравейте мили момичета!Какво е щастието?За мен това е спокойствието.Постигане на хармония във всеки аспект.А за вас то е.....

Наградата за победителя.

Темата за мен е много обширна и интересна!

Нямам търпение да видя погледът Ви по темата и как Вие чувствате ЩАСТИЕТО?!

Благодаря на Даниела Велкова за щастливото предизвикателство!

Картички рисуващи щастието създадоха и Картичкофеите


За мен щастието е оцветено в жълто. Това е цветът, който ме зарежда, повдига настроението ми, събужда енергията ми. Често го прилагам в проектите си в различни комбинации, този път с оранжево и червено. Дано не ви вдигне прекалено много градусите тази комбинация и да успеете да ни покажете важето Щастие! Чакаме ви.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 август 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: