7 април 2017 г.

Девета Национална Картичкофурийска среща - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.


ДЕВЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

29, 30 април и 1 май 2017г

гр. Габрово.

хотел "Мак"


Тъй като срещата ще е в Габрово, темата и ще е Хумор и сатира. Предизвиквам всички, които ще присъстват на срещата да изработят весела, забавна, хумористична картичка или друг хартиен проект и да ги донесат на срещата. Ще си направим една изложба на творби пълни с усмивки.

Като част от срещата ще бъде и станалата вече традиционна размяна на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.

Каним ви да се включите и в още една игра. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка.
Молим всички да си носят собствени инструменти и лепила. Нали знаете никоя ножица не реже така добре като вашата и никое лепило не лепи така добре като вашето.


29 април – събота

11,00 ч - 11,30 ч Запознанство и сладки приказки.
11,30 ч - 12,00 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Размяна на АТС.

12,00ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00 - 14,00 ч - Демонстрация на Пейпър пийсинг - Стефка Бешковска
13.00-17.30 чРаботилничка албум Дамска чанта ЕМ от Двете Елши
Цена: 40 лв.
Времетраене: 4,5 часа.
В тази работилничка ще ви покажем как да изработите уникален албум за снимки във формата на стилна дамска чанта.
Ще направим специален многофункционален гръбнак и раздвижени и забавни страници, които да придадат функционалност на албума. Ще обработим кориците с вакс пасти, за да придобият стилен и завършен вид. Ще ви покажем как да поставите дървени дръжки на кориците и магнитна закопчалка, за да има изпипан и елегантен вид.

14.00 - 17.00 ч. Кръжок Картишок - Микс медия платна с момичета от екипа на Картишок
Цена 10лв.
Ще се запознаете с интересните техники на микс медията. Ще пробвате непознати материали и ще имате възможност да упражните въобръжението си и да се оцапате малко.

14.00 - 18,30 ч. Игра с размяна на материали. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка. Донесете си и собствените инструменти и лепила.

15.00 - 15.30 ч. Демонстрация на Двукомпонентна полиуретанова смола PlastCast 310W - Мария Генова от naborsata.com

15.30 - 18.30 ч.Работилничка Картичка-кутия Ася Великова ABCrafter
Цена 20лв
На тази работилничка ще научите как да направите оригинална картичка - кутия. Имате възможност да си изберете тема, на която да бъде вашата кутия.
Ще можете сам

20.30 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.

30 април – неделя 

--закуска

10,00ч - 13,30 ч -Интересни техники в картичкоправенето: дистрес и топъл ембосинг ЕМ от Двете Елши
Времетраене: 3 часа.
Цена: 30 лв.
В тази работилничка ще ви покажем различни интересни техники, които могат да се приложат както в изработката на картички, така и на други хартиени проекти като албуми и тефтери. Ще разгледаме основните неща, които трябва да знаете за техниката на топъл ембосниг, както и специфични нейни приложения като многоцветния ембосинг и работа с UTEE.
Във втората част на работилницата ще ви разкажем повече за уникалните дистрес мастила и работата с тях. Ще разгледаме различни техники за създаване на фонове. Накрая ще обединим различните продукти в създаването на интересни картички.

10,00 - 11,00ч Демонстрация на техники - Татяна Попова.
Тя ще ни покаже част от техниките, които е използвала за направата на своето много оригинално малко бижу - албумче от ролки тоалетна хартия.

11,00 - 12,30ч Демонстрация на изработката на рецептурник на стойка Миглена Петрова - http://migito.com/
Тя ще ни покаже как да си направим оригинален рецептурник.

12,30 - 13,30 ч. Време за обяд

13,30 -16,00 ч. Работилничка Картичка пиано Ася Великова ABCrafter
Цена 10лв
В тази работилничка ще се научите как да правите картичка с формата на пиано.

13,30 - 16,00 ч. Демонстрация направа на карвинг свещи - Стела от Стела Арт

1 май - понеделник

Каня оставащите в понеделник да си направим една игра - Най-новата ми мания - може да бъде най-новата ви придобивка, най-новият ви проект, най-новата пробвана техника. Донесете това най-ново нещо и ни го покажете. Ако пък не става за носене ни разкажете за него.

10.00 - 10.30 ч. Демонстрация направа на подходящ химикал за книга за пожелания, тефтер, албум, рецептурник - Тоня Благоева.

10.30 - 11,00 ч. Демонстрация направа на детски диадеми Христина Гуглова.

11.00 - 11,30 ч. Демонстрация направа на ръбноизработени бижута - Анелия Мечкарска



На срещата ще можете да увеличите крафтърските си съкровища от щандовете на Боряна Димитрова/Крафт нещица онлайн магазин http://b-wow.net/ и Миглена Петрова - http://migito.com/

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени. Срещите ни и програмите за тях са динамични и е възможно да претърпят изменения в хода на срещата. Моля за повече разбиране.

Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
За работилницата ще можете да се записвате до 23 април, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Всички попълнили до момента формата имат направени резервации за хотела.

Все още има останали свободни стаи от предварително уговорените. Ако има хора, които искат да дойдат, моля да ми пишат и да попълнят формата. Ще се свържа с тях за потвърждение.

Каня да попълнят Формата за присъствие и тези, които няма да ползват хотела. Това е необходимо, за да знаем приблизителната бройка на участниците.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 29 април вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Мак".
Молим всички, които ще присъстват на вечерята да попълнят тази форма. Ще се запазят куверти само за попълнилите формата.
Свободна консумация е уговорена само за вегетарианците и децата.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА


Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: