14 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 333 "Картичка без цветя"

Привет на всички, очакващи поредното творческо забавление :)!
Избрах една тема, която за повечето от вас ще бъде наистина предизвикателство и тя е "Картичка без цветя ".
Едно другарче по хоби ми предложи на шега да бъде и "Картичка за жена без цветя",но честно казано се уплаших ,че няма да има участници и ще грабна приза за първото зададено предизвикателство без нито един участник :):):) та се отказах от този вариант.
Картичките, с които ще участвате, могат да бъдат на всякаква тематика като единственото условие е върху тях да няма нито едно цвете.
Направила съм цели три картички - вдъхновение на различни теми. Надявам се повече от вас да се пробват и да докажат, че цветята не са задължителни, за да се получи прекрасна картичка.
Наградата ще е комплект за творене и една картичка по темата от мен .Очаквам всяко ваше участие с нетърпение.
Поли Христова

Благодаря на Поли Христова за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновяващи картички без цветя създадоха Картичкофеите:






Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 април 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





1 коментар:

Поли Христова каза...

Страхотни картички за вдъхновение!Благодаря ви картичкофеи:)