Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 ноември 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 317 "Картичка с природни материали"

Привет, творящи хора.
Днес е мой ред, Кат, да ви предизвикам с тема за картичка или друг вид проект и реших това е "Картичка с природни материали".
Щуреехме с децата на разходки в парка миналата седмица и попаднахме на цяла полянка, осеяна с малки шишарки от кипарис (дано да няма ботаници сред вас, че току виж се оказало друго иглолистно дърво). Събрахме си цял джоб, така както правехме лятото в Пампорово с едни много интересни мъхове по дърветата. Този тип материали, идващи от природата, винаги много ме вдъхновяват -и като цветове,и като текстури и материали. Дървета,клечки,шишарки, канела, анасон, сушени цветя, връвчици, семенца - толкова са различни и интересни.Огледайте се около вас и вижте какво ще ви намигне.А после споделете с нас, а аз ще се погрижа най-интересния проект да получи скромна наградка от мен.
Ето и моето вдъхновение към вас:

Кат

Благодаря на Кат за природното предизвикателство!

Природни материали е използвала в своята картичка Картичкофеята:

За изработването на картичката са използвани хартия от рециклирани материали и хербаризирани листа и цветенца.


Ели от Работилничка Мечтатели


Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 ноември 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.