31 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 307 - Обзор

Благодаря на Кат за Картичкофурийско предизвикателство 307 "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Видяхме прекрасни картички с рози!

Ето това е изборът, който направи Кат :
Тъй като не мога да реша толкова лесно кого да избера, реших печата с роза да отиде при Роси Катрева, заради способността и да създава прекрасни картички само с молив и печат,


а хартиите, заедно с някои други розови нещица да бъдат поощрителна награда за Ася и нейните прелестни розови рози.


Честито на победителките!

Роси Катрева ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 305 5-18 август 2016г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 16 септември.

30 август 2016 г.

Осма Национална Картичкофурийска среща - 1 - 2 октомври, Казанлък

Картичкофурии ви канят да се включите в Осма Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 1 и 2 октомври в хотел "Шампион", Казанлък.


ОСМА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

1-2 ОКТОМВРИ 2016г.

гр Казанлък

хотел Шампион

Обичате да създаватеи красиви неща, харесвате да творите с хартия, омагьосани сте от картичките, албумчетата, кутийките, всички вие сте добре дошли на нашата поредна среща. Елате да си поговорим, да обменяме идеи, да се учим взаимно, да творим красоти. Нека в началото на есента направим живота си по-пъстър като се съберем да се забавляваме заедно. Нека отбележим заедно Световният ден на кардмейкинга, който тази година ще е на 1 октомври.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Шампион, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Поради изчерване на двойните стаи в хотел "Шампион" във формата бе добавена възможност за настаняване в хотел "Арсенал", който се намира в близост до мястото на срещата.
На 1 октомври ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Шампион". За да се включите в нея трябва да попълните тази форма за присъствия на вечерята и да направите своя избор на меню.


ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!


Краен срок за записване 25 септември 2016г.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

26 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 303 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството ни!
Благодаря, за емоциите, които предизвикаха проектите ви у мен!
Видях невероятно красиви творения с много интересни замисли и перфектно осъществени идеи! Знам колко много влага всеки творец, когато създава...
Затова и нашата цел и стремежи са насочени към откриване и предлагане на качествени дизайнерски продукти, с които да ви вдъхновим и да ви помагаме да реализирате идеите си!
Беше изключително трудно да изберем само един победител, но се наложи и затова се спряхме на участие №54. Vania art - получава ваучерът за покупка на стойност 30лв от нашето магазинче.
И понеже наистина много харесахме вашата активност, а в проектите виждаме колко много труд и идеи сте вложили, решихме да зарадваме още някои от участниците с ваучери за отстъпка при покупка от магазинчето, а именно: 3. ...Just Me... , 22. Bimba, 26. Маги, 28. Denitsa Andreeva33. Te4eto  и  44. Bearkis с ваучери за 10% отстъпка.
За да си получите наградите - ваучери, ще трябва да пишите на мейл - info@b-wow.net или на страницата на "Крафт нещица" или на профила на Boryana Dimitrova.
Ще ви очакваме отново!

Екипът на "Крафт нещица"!

Благодаря на екипът на "Крафт нещица" за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Vania art ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 303 1 юли - 1 август 2016г.

23 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 305 - Обзор

Здравейте!
Благодаря на всичките пет участника в моето предизвикателство "Картичка за себе си".Изглежда не е лесно да направиш такава :):):) .
И победителят изтеглен на случаен принцип е номер 3.Elli.
Честито Ели!
Успех на всички в текущите и последващи предизвикателства!
Поли  Христова

Благодаря на Поли  Христова за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които създадоха картичка за себе си!

Честито на победителката!

Elli ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 305 22 юли - 4 август 2016г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 2 септември.



22 август 2016 г.

Картичкофурии представя ... Елена Гинзарова

Днес в Картичкофурии предсдтавя... гостува една чаровна и много талантлива дама, която създава прекрасни неща. Запознайте се отблизо с творчеството и и с нея самата - Елена Гинзарова.

Здравейте!
Казвам се Елена и съм родена под знака на „Водолея“ ...т.е. от ония натури малко странни, различни, лудички и творчески. Получих тази неочаквана за мен покана от Деси, за което и Благодаря! За мен това значи много, тъй като съм сравнително нова в тези творчески среди наречени „скрапбукинг“. Не харесвам чуждиците ,които се ползват в тази сфера ,но...какво да се прави.
И така ще се върна назад във времето.Израснала съм в ония години ,когато единствената опаковъчна хартия е нашето градче беше онази амбалажната в пощата, в бакалията и малко по-шаренката в книжарницата с щампи „Хемус“ – една от големите печатници по оновa време, щях да пропусна и ГУМ-Градския универсален магазин.
И въпреки това аз и моят брат получавахме новогодишните си подаръци в увити в бяла хартия,с изкопирана с паус върху нея картинка от любима книжка, оцветена с боички от нашия татко (това съм го виждала тайно).Представяте ли си какво щастие е било! Сигурно така е било посято и зрънцето на това, с което се занимавам вече 17 години. Опаковам подаръци и все още го правя с удоволствие, защото обичам да виждам онази искрица в очите на хората, когато вземат готовия си опакован подарък. А това с картичкоправенето се случи спонтанно, защото винаги един добре опакован подарък (той) има нужда от достойна до него дама (тя) – КАРТИЧКА. При мен винаги остават доста парченца изрезки от цветните хартии, с които опаковам и така започнах. Обичам хартията като материал,обичам да я мачкам, да я вдишвам и да я преобразявам в разни мои идеи.Главата ми е пълна с бръмбари(идеи), които искат да излизат понякога толкова бързо,че чак блокирам. За жалост страдам от безвремие и това за мен е най-големия проблем,но пък съм щастлива зряла майка на две прекрасни момчета,които искат да вземат по много oтсега и точно в този момент! Така, че всичко е в реда на нещата!
Подвизавам се във Фейсбук като Опаковките/ elisgift Създадох страничката си, за да показвам там нещата които правя, тъй като мястото, където правя опаковките е доста ограничено, за да се развихря. Хоби или работа…,както и да го нарека все удоволствие ми носят и ме срещат с толкова стойностни и интересни хора ,на които само мога да благодаря!
Моите картички са предимно от хартия, панделки и цветя, които се опитвам и сама да изработя понякога(когато имам муза). Не цапам с боички, пасти, релефи и пр. Някак си не е в стила ми, който ми е трудно да определя сама, подскажете ми моля!
Първите картички са изключително с опаковъчните ми изрезки, изработих ги за магазинчето си и бързо намериха своите ценители. Всичките ми „мои гарджета„ си ги обичам, но има такива, които стават отведнъж и други, които стават трудно. Аз винаги съм смятала, че това зависи от този на когото ги правя... Всеки носи някакъв заряд, които дава своето отражение върху работата ми(може би е внушение). Една от картичките, която носи трайна емоция в мен е първата ми поръчана от клиенти-Коледна, разбира се. Забравих да споделя,че аз всъщност съм едно непораснало дете вярващо в Коледния дух и магия! И което още мечтае да получи едно прекрасно мече под елхата! Тук си спомням за едно момиче, което пишеше, че колекционира мечета. Е и аз го правя признавам си ...:)


На Картичкофурии искам да пожелая ..Деси,никога не губи твоя хъс да раздаваш себе си по начина по който само ти би го правила! Благодаря за емоциите, за интересните теми, за игрите, за прекрасните срещи, които организираш тук – на линия и наяве - в истинския живот! Благодаря за приятелствата и познанствата, които реализирах благодарение на Картичкофурии и Картичкофурииските игри! Как го правиш? Продължавай! Дерзай! Аз ти се възхищавам искрено! Успех!

20 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 308 - Картичка само с печати и мастила

Здравейте, мили картичкофеички, малки големи и още по-големи!
За мен е огромно удоволствие и чест да Ви предизвикам да направите картичка по определена тема, а тя този път е "картичка само с печати и мастила".
Напоследък често си мисля върху това, че откакто машините навлязоха в картичкоправенето някак си истинското творчество и фантазия останаха назад. Сега е лесно да направиш картичка, имаш цветна хартийка, изрежеш си няколко елемента, сложиш надпис и готово, става супер. Вече не се налага да сме толкова креативни,както преди, за това искам да Ви върна назад във времето, когато нямаше толкова много неща и ни се налагаше да си правим сами хартии, елементи да изрязваме с ножичка и т.н.

Предизвиквам Ви да направите картичка само с печати и мастила, което ще рече, ако има картинка, тя да е отпечатана с печат и оцветена с мастила. Ако Ви трябва хартия да си я направите сами с помоща на печати имастила. Ако Ви трябва елемент - да си го отпечатате, оцветите и да изрежете с ножичка. Никакви готови елементи, никакви готови хартии и топери. Няма проблем да използвате панделки или шнурчета за акцент, защото тях си ги имаше и във време оно ;)
Надявам се да не Ви се стори твърде носталгично моето предизвикателство, а да Ви накара да се върнете назад и да направите една истински ръчно изработена картичка.
За картичката, която ми хареса най-много разбира се ще има и награда, а тя е съвсем по темата - няколко печата.

Силно се надявам да успея да Ви вдъхновя с тези няколко снимки;




Приятно творене, картичкофеи!

Юлия Андреева

Благодаря на Юлия Андреева за мастиленото предизвикателство!

С мастила и печати сътвори картичка за вашето вдъхновение Картичкофеята


Фоновете на панелите са направени с дистерес мастила и фонови печати. Цветето е отпечатано с 3D печат и пигментни мастила.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.