Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 април 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 296 - Картичка за професия

Здравейте,сръчковци!
За мен е огромна чест да ви задавам предизвикателство.
За първи път ми е и страшно много се вълнувам Вдъхновението ми за тази задача се породи от предстоящият ден на труда(01.05.).
Всички ние като пчелички се трудим ежедневно и на всеки един от нас би му станало приятно да го изненадат с една красива картичка(проект) ,с която да му благодарят за положения труд.
Темата на моето предизвикателство е „Картичка за професия“. Изберете си една професия която ви вдъхновява и се развихрете Ограничения няма,използвайте каквото и по колкото желаете и ви харесва
Моето вдъхновение за вас е картичка за телевизионен техник.

Надявам се да ви хареса темата и да се забавлявате много.
Кристияна

Благодаря на Кристияна за професионалното предизвикателство!

Вдъхновения по темата професии създадоха за вас Картичкофеите:

Тази картичка е предназначена за една дама работеща в БДЖ. Реших,че трябва да има влак,за да е свързано с нейната професия,сложих и така любимите ми рози. Надявам се да съм Ви вдъхновила и да вземете участие в предизвикателството. Хубав и усмихнат ден от мен!Професията, на която се спрях е шивачка, тъй като исках да си пробвам новия фонов печат “Пепит” от Мигито Петрова Основата на картичката е самоделно направена от мен дизайнерска хартия от салфетка, а изображението е трансферирана картинка, разпечатана на лазарен принтер. Сантиметърът е истински – купен от магазинче „Всичко по лев“ за 50 ст."Тази картичка е предназначена за една дама работеща в БДЖ. Реших,че трябва да има влак,за да е свързано с нейната професия,сложих и така любимите ми рози. Надявам се да съм Ви вдъхновила и да вземете участие в предизвикателството. Хубав и усмихнат ден от мен!


Крайният срок за участие е 23,59ч на 13 май 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.