Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

19 април 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 291 - Обзор

Здравейте, картичкофурии!
Вашите картички бяха невероятни, както винаги! Въпреки това, трябва да изберем само един победител, а това е Miki с нейната люлееща се картичка!
Поздравления за победата!
Miki, очакваме да се свържеш с нас, за да получиш своята награда - ваучер за пазаруване на стойност 25лв от магазин Creative!


Благодарим на всички за участието!

Благодаря на екипът на Творческа къща Creative и www.gretasart.com за честитящето предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Miki, ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 291 1- 31 март 2016г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Поли Христова


Аби

Deni

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 291 1- 31 март 2016г.

Седма Национална Картичкофурийска среща - Обзор

За съжаление и Седмата Национална Картичкофурийска среща е вече в историята.
Прекарахме я във весели разговори, интересни демонстрации и множество приятни емоции. Насладихме се на красотата на парк Кайлъка.

Изпълнихме краткото време заедно с приятелски чувства.

Искам да благодаря на всички, които присъстваха на срещата! Да кажа като в рекламите вашето присъствие беше важно за нас, а също и вашето приятелство и желанието ви да бъдем заедно.

Благодаря на дамите от Плевен за топлото посрещане! Специални благодарности на Вили Петкова, Дани Нановска и Карся Симеонова за прекрасните подаръчета, които ни бяха подготвили! Благодаря на Зорница Атанасова от Craft елементи за оригиналниеят магнит с плевенската панорама!

Благодаря на екипа на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/ за  предоставените подаръци инагради, защанда и за демонстрираните продукти, представени от Даниела Тодорова - Dashicк Handmade.
Благодаря на Бо от Крафт нещица - онлайн магазин http://www.b-wow.net/ за подаръците и за щанда, на който представи на живо част от предлаганите в магазина и продукти.

Благодаря на дамите от Картишок http://www.kartishok.com/, които първо ни впечатлиха с оригиналните си престилки, а после увлекателно омагьосаха всички да се потопят в шареният свят на микс медията.
Благодаря на Ели от Работилничка Мечтатели за така интересно показаният урок за направа на експлодираща кутийка.

Благодаря на Дани - Dashicк Handmade за интересната работилничка, която направи.

Благодаря и на Димитър Филипов от smilehobby.net за донесените маркери Chamelion, които Кали и Петя така опитно демонстрираха.

Благодаря на Миглена Петрова от migito.com, за това че сподели с нас интересни техники за работа с печати и паус.

В играта Ново начало участваха много красиви проекти и от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/ раздадоха десет награди. Голямата награда - Машина за изрязване и релеф Sizzix Big Shot А4  бе спечелена от Петя Shme.

Срещата включваше и размяна на АТС-та, която започна по-рано, защото колекционерите им нямаха търпение.
Разменихме си материали за направата на картички. За съжаление нямаше време да ги изработим, защото от ресторанта ни поизпъдиха по-рано.
По време на вечерята нашите плевенски домакини бяха подготвили викторина с интересни въпроси и награди за позналите.

Ето и малко усмивки:

За съжаление открих само тези снимки качени в нета. Моля който снима да ми изпрати снимки на мейла на Картичкофурии или във фейсбук, за да може да се съберат на едно място в албум на страницата на Картичкофурии.

Толкова много ни хареса, че веднага започнахме да обсъждаме кога и как да се съберем отново.

И още нещо за всички, на които бях обещала - това е фейсбук профила на човека с щанците на български Radoslav Cvetanov, а това е страницата му във фейсбук BG шаблони.