Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

25 януари 2016 г.

Картичкофурии на 6 години - Игра Шест години Картичкофурии


Днес моето четвърто детенце, блогът Картичкофурии става на 6 години. Създаден на 25 януари 2010г той вече шест години е съществена част от моя живот. Картичкофурии е първият български блог за предизвикателства към правещите картички. Неговата основна цел бе да бъде място, в което българките правещи картички да могат да покажат какво могат, да се срещат с други творящи сънароднички, да обменят опит и да бъдат заедно.
През тези шест години в него
- бяха регистрирани 874 020 влизания, 
- бяха пуснати 284 предизвикателства,
- в блога бяха представени 56 творци, изработващи не само картички, но и декупаж и други техники,
- публикувани бяха 45 урока за използването на различни техники и създаването на оригинални картички и албуми.
- бяха проведени шест национални срещи, в които се запознахме и обменихме опит.
- бяха проведени 13 декупажни предизвикателства.

През новата година Картичкофурии ще продължи да ви предизвиква, да ви предлага интересни срещи и уроци и да се опитва да организира около себе си всички, които обичат да правят картички, а също и албуми, странички, покани, въобще да претворяват хартиите, панделките, картинките, цветята... в прекрасни проекти.

Надявам се да продължи и Декупажното предизвикателство, което стартира през 2014г и привлича творящите в интересното хоби на декупажа.

По повод своята шеста годишнина Картичкофурии организира

Игра Шест години Картичкофурии

Тя разбира се е предизвикателство към всички вас.

А правилата са следните -
- Изберете си едно от вече протеклите и приключили предизвикателства в Картичкофурии.
- Създайте картичката или друг хартиен проект по темата на това предизвикателство.
- Публикувайте снимка на изработеното от вас в блога си, в сайт за снимки или във Фейсбук. Много важно е да се уверите, че снимката ви е публично достъпна.
- Към публикуваната снимка напишете коментар, в който да има линк към тази игра и номер и наименование на предизвикателството, по което сте работили. Участия без такъв коментар няма да се зачитат.
- Добавете линк към проекта си в линкито под този пост.
- Забавлявайте се.

Можете да участвате с колкото проекта желаете. Не е проблем да участвате с тях в други предизвикателства, стига те да не са на Картичкофурии.

И разбира се тъй като е шестият рожден ден ще има и шест награди - ВАУЧЕРИ ЗА 20ЛВ,  които ще бъдат осигурени от спонсорите на месечните предизвикателства в Картичкофурии -

Творческа къща Creative и www.gretasart.com

Миглена Петрова - migito.com


Пи Ем Арт
- крафтърски магазин

Онлайн магазин www.madewithlove.bg

Rumilina Art&Hobby

Крафтърски мечти

Крайният срок за участие в играта е 23,59ч на 25 февруари.

Очаквам ви да се включите и в Конкурса за Картичкофеи, който ви кани и предизвиква да станете вдъхновители в предизвикателствата на Картичкофурии. Имате време да се запишете до 23.59ч на 2 февруари.

А и да не забравя, дръжте си свободни 16 и 17 април, защото тогава ще бъде Седмата Национална Картичкофурийска среща. Все още търся подходящото място за срещата и приемам предложения.