Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

20 януари 2016 г.

Конкурс за Картичкофеи

Вече две години в Картичкофурии шест много талантливи дами помагат със своите прекрасни проекти и ни вдъхновяват в предизвикателствата.
Това са:


Те създадоха много красиви неща през тези две години. Надявам се да продължат да го правят и по-нататък.

За съжаление, поради своята ангажираност Катя - Kakichka няма повече да участва като Картичкофея.
Искам да и благодаря за чудесната съвместна работа и за красотите, които създаде вдъхновена от предизвикателствата в Картичкофурии. Ще очаквам да виждам нейните проекти като участник в предизвикателствата.

За да и намеря заместник, а и за да привлека нови хора като вдъхновители ви каня да се включите в


КОНКУРС ЗА КАРТИЧКОФЕИ


Изискванията към желаещите да станат Картичкофеи е да обичате да правите ръчноизработени картички. Ще очаквам от вас да участват с 2 картички всеки месец, изработени по темата на съответното предизвикателство. Да коментирате картичките на включилите се в предизвикателствата. Да помагате с идеи и да се включвате в рубриките на Картичкофурии. Като Картичкофеи вие няма да можете да участвате в предизвикателствата на Картичкофурии, задавани от останалите участници, а само в тези, задавани от фирмите-спонсори.
Картичките, които изработвате по зададените теми си остават за вас. За целите на предизвикателството е необходима само тяхна снимка. С тях можете да участвате в други български и чужди предизвикателства.

Ако желаете да участвате в конкурса, моля напишете името си и поставете линк към вашият блог, фейсбук страница или албум с ваши проекти. Моля, напишете с няколко думи защо искате да се включите в екипа на Картичкофеите на Картичкофурии.

Имате време да се запишете до 2 февруари, а до 5 февруари ще обявя избраните, за да могат да се включат в предизвикателството на 19 февруари.