Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 януари 2016 г.

Конкурс за Картичкофеи

Вече две години в Картичкофурии шест много талантливи дами помагат със своите прекрасни проекти и ни вдъхновяват в предизвикателствата.
Това са:


Те създадоха много красиви неща през тези две години. Надявам се да продължат да го правят и по-нататък.

За съжаление, поради своята ангажираност Катя - Kakichka няма повече да участва като Картичкофея.
Искам да и благодаря за чудесната съвместна работа и за красотите, които създаде вдъхновена от предизвикателствата в Картичкофурии. Ще очаквам да виждам нейните проекти като участник в предизвикателствата.

За да и намеря заместник, а и за да привлека нови хора като вдъхновители ви каня да се включите в


КОНКУРС ЗА КАРТИЧКОФЕИ


Изискванията към желаещите да станат Картичкофеи е да обичате да правите ръчноизработени картички. Ще очаквам от вас да участват с 2 картички всеки месец, изработени по темата на съответното предизвикателство. Да коментирате картичките на включилите се в предизвикателствата. Да помагате с идеи и да се включвате в рубриките на Картичкофурии. Като Картичкофеи вие няма да можете да участвате в предизвикателствата на Картичкофурии, задавани от останалите участници, а само в тези, задавани от фирмите-спонсори.
Картичките, които изработвате по зададените теми си остават за вас. За целите на предизвикателството е необходима само тяхна снимка. С тях можете да участвате в други български и чужди предизвикателства.

Ако желаете да участвате в конкурса, моля напишете името си и поставете линк към вашият блог, фейсбук страница или албум с ваши проекти. Моля, напишете с няколко думи защо искате да се включите в екипа на Картичкофеите на Картичкофурии.

Имате време да се запишете до 2 февруари, а до 5 февруари ще обявя избраните, за да могат да се включат в предизвикателството на 19 февруари.