2 октомври 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 309 - "Перлен блясък и перли"

Здравейте, талантливи Картичкофурии,
От доста време не се бях захващала с направата на нещо ново.
Покрай сайта ми "Крафтърски мечти",
изпълнявам вече измислени от мен модели. Преди 2 седмици се наложи да направя плик за пари в златен перлен картон и екрю. Трябваше да е стилен и не много натрупан. Все пак щяха да го подаряват на една богаташка сватба,няма да споменавам на коя. Ето го и резултата,както винаги сниман набързо и не много добре. Жената, която го поръча е фотографка и ми направи забележка относно снимането на моите неща,но уви, толкова мога в последния момент.
А вашето предизвикателство е да направите проект "Перлен блясък и перли". Използването на перли/ камъчета/ и перлен картон е единственото условие. Друго всичко оставям на вашите талантливи главички и сръчни ръчички.

Наградата е ваучер на стойност 30 лв от моето магазинче.
Ще дам още 2 награди под формата на 10% отстъпка от "Крафтърски мечти".

Успех на всички участващи!
Валя Калпакова

Благодаря на Валя Калпакова от "Крафтърски мечти" за перленото предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 октомври 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!






Няма коментари: