20 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 308 - Картичка само с печати и мастила

Здравейте, мили картичкофеички, малки големи и още по-големи!
За мен е огромно удоволствие и чест да Ви предизвикам да направите картичка по определена тема, а тя този път е "картичка само с печати и мастила".
Напоследък често си мисля върху това, че откакто машините навлязоха в картичкоправенето някак си истинското творчество и фантазия останаха назад. Сега е лесно да направиш картичка, имаш цветна хартийка, изрежеш си няколко елемента, сложиш надпис и готово, става супер. Вече не се налага да сме толкова креативни,както преди, за това искам да Ви върна назад във времето, когато нямаше толкова много неща и ни се налагаше да си правим сами хартии, елементи да изрязваме с ножичка и т.н.

Предизвиквам Ви да направите картичка само с печати и мастила, което ще рече, ако има картинка, тя да е отпечатана с печат и оцветена с мастила. Ако Ви трябва хартия да си я направите сами с помоща на печати имастила. Ако Ви трябва елемент - да си го отпечатате, оцветите и да изрежете с ножичка. Никакви готови елементи, никакви готови хартии и топери. Няма проблем да използвате панделки или шнурчета за акцент, защото тях си ги имаше и във време оно ;)
Надявам се да не Ви се стори твърде носталгично моето предизвикателство, а да Ви накара да се върнете назад и да направите една истински ръчно изработена картичка.
За картичката, която ми хареса най-много разбира се ще има и награда, а тя е съвсем по темата - няколко печата.

Силно се надявам да успея да Ви вдъхновя с тези няколко снимки;




Приятно творене, картичкофеи!

Юлия Андреева

Благодаря на Юлия Андреева за мастиленото предизвикателство!

С мастила и печати сътвори картичка за вашето вдъхновение Картичкофеята


Фоновете на панелите са направени с дистерес мастила и фонови печати. Цветето е отпечатано с 3D печат и пигментни мастила.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.








2 коментара:

Kati каза...

Юле, страхотно предизвикателсво, ще се включа на всяка цена :)

Юлия Андреева каза...

Моля, Нора Паскова да промени настройките на снимката, с която участва, защото няма как да я видя!