16 юли 2016 г.

Картичкофурийски Национални срещи - анкета

Днес стават точно три месеца от Седмата Национална Картичкофурийска среща, мисля че е дошъл моментът да се консултирам с вас по някой въпроси за срещите, които поне за мен са станали много важна част от живота ми. Практиката до сега е да има две срещи годишно. Една през пролетта, съобразена с великденските празници и една през есента, около датата на Световният ден на Кардмейкинга, който се отбелязва в първата събота на октомври. През 2016г ще е на 1 октомври. Всяка среща е била на различно място из страната.



Ще ви напиша кратка анкета, която няма да е от типа с готови отговори, а ще изисква от вас сами да напишете отговорите. Надявам се повече хора да отделят от времето си да го направят.
Отговорите си ще можете да напишете под този пост или на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com Ще зачитам за валидни само отговори, към които е добавено името на отговорилия.
И така ние питаме - вие отговаряте

Били ли сте на Картичкофурийска среща?
Хареса ли ви?
Как бихте предпочели - да има две срещи годишно или да бъде само една?
Кои места бихте предложили за организиране на следващи срещи?
Да има ли работилнички и демонстрации или да си бъде само среща с разговори и лична обмяна на опит?

И малко по-конкретни въпроси касаещи тази година:
Да има ли есенна среща?
Какво мислите за датите 1-2 октомври?
А за Казанлък като място за провеждането и?

Моля да напишите и всякакви ваши мнения и коментари по повдигнатите въпроси. Всичко, което споделите ще бъде от полза при организирането на бъдещите Картичкофурийски срещи.

14 коментара:

ABcrafter каза...

Да, била съм на една единствена среща на Картичкофуриите и много се забавлявах. Искам да имам възможност да идвам всеки път. Харесва ми да има магазинчета, демонстрации, игри за разчупване на леда. И ми се струва, че 2 срещи годишно са добра идея. Така някой, като мен, който не е имал възможност да присъства на първата, да се класира за втората част.
Идеята за Казанлък ми допада много, не съм била в тази красива част на България и ще се радвам да мога да го посетя.
Искам да предложа някоя от срещите да бъде по на изток, т.е. момичетата от районите в Източна България, да имат по-голям шанс да дойдат.

smiles каза...

Присъствала съм на пет от седемте Картичкофурийски срещи. И честно казано двата пъти, в които липсвах вие ужасно ми липсвахте. Дали ми харесва на срещите? Шегувате ли се? Всеки път се прибирам с торба пълна с емоции и ме държат поне до следващата среща! Два пъти в годината ме устройва, макар че не бих отказала дори повече...така ако случайно имам ангажимент имам шанс да се класирам поне за една. Макар, че имам известни съмнения, че може би ако са по-често тези срещи това би затруднило организаторите, а не ми се иска. Тези срещи за мен се превърнаха в съществена част от начина да си почивам, точно както и общуването ми с вас стана неразделна част от социалната ми среда. И за мен поне е доста важно да има такива срещи. За останалото нямам никакви претенции. Харесва ми да има работилнички, магазинчета с отстъпки, демонстрации на нови продукти и техники, игри и забавления...но най-много ми харесва, че това е начин да се видя с тези от вас, които не живеят в моя град и да си побъбрим. Нямам никакъв проблем да се придвижа и до която и да е точка на България, така че и за мястото нямам претенции. Дори напротив покрай срещите посетих доста градове, в които иначе сигурно нямаше да стъпя скоро :) В Казанлък не съм била и бих се радвала да отида. За началото на октомври поне за сега нямам ангажименти :)

Stefka Pashova каза...

Била съм на 3 от срещите. На други 2 не можах да присъствам поради служечни ангажименти. За 2 срещи съм съгласна, за да имат повече хора шанс. Хубаво е да има магазинчета, но това да не разваля добрите взаимоотношения между собствениците. Относно работилничките- повечето от нас сме "стари кучета" и е по-добре да ги заменим с демонстрации, размени, томболки-тип игри и разни подобни. За срещата в Казанлък- естествено съм ЗА. Очакваме ви още от първата среща :)

AshiNor каза...

Не съм присъствала на нито една среща,тъй като съм нова в групата на картичкофурийте-занимавам се с правене на картички от една година. Живея във Видин и съм отдалечена от местата ,на които се провеждат срещите,но имам желание да има такива срещи.Хубаво е да са поне два пъти,за да може човек да се включи в една от тях. За всичко останало съм съгласна-магазинчета,работилнички,обмяна на опит.

Анонимен каза...

Това съм аз Елена Гинзарова .
Здравей Деси ! Да била съм на три от срещите до момента .И трите пъти съм се прибирала толкова заредена ,изпълнена с положителни чувства с нови запознанства и обогатена с нещо ново ,което не мога и не зная.Искам ,искам да има две срещи в годината ,за да мога поне на едната да присъствам със сигурност.Харесва ми да има по-скоро игри и демонстрации отколкото работилнички,защото работилничките се проточват повече от предвиденото време ,в тях не участват много хора време и последния път провалиха една от игрите ,за която се бяхме подготвили.Работилничките текат целогодишно ,така че ,който има желание може да си ги посещава .Хубаво е да обменяме информация.Можем да разиграем местата за срещи на томбола ,като участници да са всички кътчета от страна където има творящи ръце.Така имаме шанса и да опознаем по-добре страната в която живеем .Аз лично не съм била на доста места...ДА твърди ДА за среща на 1 октомври 2016 г.Казанлък е прекрасн град ! Това от мен !

Анонимен каза...

Послепис..
Забравих да кажа ..за магазинчетата.Нека са снас .Хубаво е да ги има ,въпреки ,че човек се разорява понякога ..:)

Unknown каза...

За първи път бях на Седмата среща и се заредих с куп положителни емоции – от изживяването, от срещата с другите момичета… и съжалих,… че не съм отишла на предходните! Поради работните ми ангажименти и честите ми пътувания в командировки, не съм сигурна, че ще мога да присъствам на всички бъдещи срещи. Затова намирам идеята за две срещи годишно за много добра – ако пропусна едната, да имам възможност да отида на другата. Конкретни предложения за места за провеждане нямам – красиви кътчета в България много. Хубаво е да са на различни места – така ще могат да се включат повече момичета.
Да, аз съм за работилничките и демонстрациите. Мисля, че винаги може да се научи нещо ново – дали техника, дали някоя тънкост или за нов продукт – все е полезно… а пък обмяната на опит си върви успоредно.
Идеята за Казанлък ми харесва, много красив град и с удоволствие бих го посетила.

KalySto каза...

Била съм на няколко от Картичкофурийските срещи и всеки път съм се забавлявала много.Компанията е невероятна, независимо дали е била голяма или малка.Както са писали повечето момичета, ако са две годишно има по-голяма вероятност ангажиментите ни да не съвпаднат поне с едната :-).Колкото до конкретните места, винаги ще има някой на когото ще му е далеко или неудобно.А за Казанлък, дори не знам как мога да стигна от Варна до там, но „който иска, намира начин”.Иначе за мероприятията мисля,че и работилничките и представянията на магазините са полезни, а за сладки приказки с „други луди” винаги ще се открадне време, колкото и недостатъчно де е то.Може би за темите на работилниците може да се пита предварително какво биха искали да видят хората, а и игрите са забавни, стига да няма прекалено много правила и изисквания за участие. За октомври от сега не мога да кажа нищо,защото моите планове непрекъанато се променят.Единственото,което бих преосмислила при избора на конкретно място, е да не се избира според критерия коя е „най-евтината” оферта, че това често означава компромис с качеството на обслужване, както например беше последния път. Големи хора сме, срещаме се по повод хобито си и използваме момента да се разведрим и починем.Мосля,че може да си позволим и някакво по-комфотно преживяване.Та, това е от мен.Дано да се видим скоро!

Анонимен каза...

Била съм на 3 срещи до сега, и винаги съм си тръгвала много щастлива и заредена от тях, така че определено искам да се видим отново. Мисля , че и работилничките и демонстрациите са много полезни. А колкото до Казанлък - какво да кажа, освен - чакаме ви!

Анонимен каза...

Последният коментар е от мен- Силвия Цветанова.

Veselina каза...

Здравейте момичета, привет, Деси! Картичкофурийските срещи са си едно изживяване, което не подлежи на коментар, толкова са ползотворни и зареждащи! До сега съм била на две такива и съжалявам за пропуснатите. Всичко ми харесва на тези срещи - и работилничките, и демонстрациите, и присъствието на магазинчетата. Като че ли най-ценно от всичко обаче са новите запознанства и личния контакт с хора, с които иначе общуваш във ФБ или блоговото пространство. И на мен ми харесва да има две срещи годишно. Колкото до мястото на провеждане, хубаво е да бъде в различни градове според мен. Колкото до нашия Казанлък - красив е, елате и се убедете сами!

Maria Tchotcheva каза...

Здравейте, момичета!
Била съм на 6 срещи на Картичкофуриите и винаги ги очаквам с голямо нетърпение! Срещите с приятели и новите запознанства ми доставят радост и удовлетворение! Всичко ми харесва - демонстрации, работилнички, магазинчета.. Хубаво е срещите да са 2 и да се провеждат на различни места. Казанлък е чудесен град и за мен е удоволствие да го посетя отново, а датата 1 октомври 2016 г. ме устройва напълно :)

Irena Stefanova каза...

Привет на всички! Благодаря, Деси, за анкетата, не знам как съм я пропуснала досега...
Била съм на няколко национални и още толкова регионални срещи и съм ги очаквала с много нетърпение, а съм си тръгвала с нежелание и много хубави спомени. Лично аз бих предпочела да има и повече от две срещи годишно, но за съжаление не винаги успявам да наглася задачите си с времето и мястото на срещите ни. Сериозно обмислях варианта, Добрич да е домакин, но за съжаление се оказва, че градът ни е домакин предимно на крупни земеделци и е почти невъзможно да намеря 50 места на едно място за цена под 60 лв нощувката. Но мисля, че не е невъзможно да се наеме някоя база по морето и на по-прилична цена.
Съгласна съм с момичетата, че работилничките и демонстрациите са ни нужни, а сладките приказки са повече от вдъхновяващи :)
За есенната среща тази година не съм сигурна как ще се организирам, че доста попътувах това лято, но се надявам някак да успея за 1 и 2 октомври. В Казанлък не съм била от дете и не помня много, но виж таланта на момичетата от розовата долина ме привлича :)
До скоро, момичета!
Прегръдки

Татяна Попова каза...

Здравейте, момичета!
Била съм на три от срещите и всяка от тях очаквам с голямо нетърпение! Тръгвам си толкова заредена с положителни емоции, че ме държат в приповдигнато настроение поне още месец.
Хубаво е да има щандове на търговци, мисля също, че е добре да има демонстрации и работилнички-винаги има желаещи да се включат :)
Ще бъде много приятно да се запозная на живо с още виртуални приятели-крафтъри, както и отново да има размяна на АТС и тагове :)
За есенната среща съм "за", в Казанлък не сме се събирали :)
До Октомври с нетърпение!