22 юли 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 305 Картичка за себе си

Здравейте :)!
Този път дълго мислих каква тема за творене да ви задам и реших да ви предизвикам да направите картичка за себе си :).
Всеки от вас е правил малко или много картички за близки,за познати и непознати с цел да ги зарадва.Задавал е предполагам въпроси за получателя и повода на картичките с цел сътвореното да бъде уникално ,най-подходящо за съответния човек, неговия стил и вкус.
Днес ви предлагам да си поръчате картичка за вас самите и да си я направите по ваш вкус,в предпочитания от вас стил и цветова гама и любими елементи, така че да ви носи настроение, послание, усмивки или пожелание или защо пък не всичките наведнъж :):):).
Надявам се темата да е достатъчно предизвикваща, че да ви накара да зарежете отпускарския мързел и да ни зарадвате с нещо сътворено с любов от вас за вас.
Победителят ще изберем с рандом генератор.
С нетърпение очаквам всяко ваше участие.
Усмивки за всички :)
Поли  Христова

Картички за себе си и за ваше вдъхновение създадоха Картичкофеите:

Тази картичка я направих на един дъх,защото знаех точно какво искам. Тя е в любимия ми цвят, с любимите ми цветя и е направена за мен. Ето го и резултата. Надявам се да се вдъхновите и да вземете участие в предизвикателството. Хубав и усмихнат ден от мен!



Вместо картичка, направих няколко АТС-та, които да показват моята същност – малко винтидж и малко в „по-износени цветове“. За основа съм използвала велпапе, поразкъсано тук- там, за да му се виждат вълничките. Върху неразкъсаните участъци е направен трансфер на картинки (от опаковката на някаква принтерна хартия). Декорацията е от вестници, дантела, марля, някой друг метален елемент и, разбира се, релеф със структурна паста.



Точно така изглежда и моята картичка -красиви картони ,много перли ,пудра и цветя,любимите ми рози ,рамка от бирен картон и не на последно място пеперудиии.Ехааа -ами това съм аз!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 5 август 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





3 коментара:

Поли Христова каза...

Благодаря на Картичкофеите за прекрасните картички-вдъхновение :)

Toni каза...

И аз ти благодаря за темата, повод да си направя нещо за мен :)

Анонимен каза...

Защо не ми позволява да добавя своята картичка,след като срокът още не е изтекъл?