2 юни 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 300 - Първото участие

Здравейте мили картичкофурии,
Днес на 1 юни в Картичкофурии стартира 300-то предизвикателство! Вече триста пъти от блога Картичкофурии са били отправяни предизвикателства към вас и вие сте творили и създавали прекрасни картички и не само!
Този път ви предизвиквам аз, създателката и водещата на блога Картичкофурии, Десислава Жейнова. Реших след толкова много теми да ви върна към началото. Вашето начало, с което сте стартирали своите участия в предизвикателствата на Картичкофурии.
Задачата ви е да споделите  в кое предизвикателство на  Картичкофурии сте участвали за първи път и с каква картичка. А след това да направите нова картичка /не само една, а колкото желаете/, която да е по същата тема или пък включва един или повече елемента от картичката от първото ви участие.
За тези от вас, които до сега не сте участвали в предизвикателствата на Картичкофурии реших да ви предложа да творите на тема Юни. Юни е месец, който включва в себе си Денят на дететео, Денят на Ботев и падналите за свободата на България, началото на лятото, абитуриентски балове, сватби, въобще можете да претворите в каквато желаете картичка.
Аз съм задала и разбира се съм участвала в Картичкофурийско предизвикателство 1 - Скеч. Ето това беше скечът,

и моето участие в това предизвикателство.

Надявам се скоро да мога да ви покажа и новото превъплъщение на тогавашното ми участие.

Победителят в предизвикателството ще бъде избран с рандом генератор, а наградата ще е изненада.

Очаквам ви да си припомним заедно първото участие в картичкофурийските предизвикателстмва.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 юли 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!









Няма коментари: