Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Списъкът за размяната.

15 май 2016 г.

Как да си направим... Практичен начин за рециклиране на консервна кутия/Ваня Желева-Кошарова

Привет на всички !
Темата , която избрах да представя пред вас е свързана с рециклирането на консвервните кутии.Те са изключитело подходящи,тъй като имат добра форма, която не се деформира лесно, метални и здрави са и стават за съхранение на всякакви по-дребни предмети, които все се чудите къде да подредите. Можете лесно да ги превърнете във вази, фруктиери, моливници, осветителни тела за градината или дневната.
Ще ви покажа как с малко подръчни художествени материали и много фантазия може да се сдобиете с интересен предмет за дома. Спрях се на възможно малко на брой елементи,които повечето от вас притежават или лесно могат да си набавят.
Необходима ни е конесервна кутия и канап с който ще облепим кутията .
Лично аз закрепих канапа използвайки пистолет с топъл силикон.Може да пробвате с течно лепило от сорта на С 200.Тук е въпрос на личен избор , в зависимост от това кой с какво разполага .
След като сме облепили кутията е време да пристъпим към декорацията .Решавам да направя обръч от дантела и панделки, като за целта си изрязвам 3 ленти от дантела , от панделка 2 см, и панделка 1см.
Следващата стъпка е да си приготвя лентите за панделките които ще залепя в частта, където е свързан обръча.Решавам да направя панделка от дантела и от сатен .
След като съм залепила двата вида панделки добавям и малко кафява връв за акцент.
Финална стъпка в моят проект е да си залепя цветенце и листенца, които съм приготвила.Ще добавя и наниз от перли за разкош .
Крайният резултат е ето тази декоративна кутия, която може да бъде използвана като моливник.
Постарах се да предложа нещо лесно, ефектно и осъществимо с малко материали .Надявам се да ви е харесало и да съм била полезна . Ще се радвам да видя вашите интерпретации по темата .,
ВАНЯ

Няма коментари: