1 април 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 293 - Пътуване

Здравейте,

Радвам се, че отново имам възможност да ви предизвикам. С наближаването на лятото , морския бриз , ваканцията , повечето от нас се замислят за дестинацията , която искат да посетят или планират лятната почивка , е и моята задача към вас е свързана с това. Темата е " Пътуване ".

Техниката , материалите , цветовете ги оставам на вас , единственото условие е да се забавлявате.

Много ми се иска да се включат повече участници и се надявам темата да не ви затрудни.


Наградата ще е ваучер на стойност 20 лв. от магазин УАУ.

Ирина Кирякова

Благодаря на Ирина Кирякова за пътешестващото предизвикателство!

На тема Пътуване твориха Картичкофеите:

В тази картичка исках да събера желанието на човек към пътешествията и това да създава и събира хубави спомени с любимите си хора!


Обичате ли да пътувате? Хайде, да чуя силно, дааааа! Аз обожавам да пътешествам. Най-вече до нови за мен места, но и до стари любими такива. Дори в момента съм на път, до Девин :) Обичам да откривам красотата в природата, в градовете, в парковете, в архитектурата, в реда и чистотата, хармонията и спокойствието. Наслаждавам се на всеки миг, дори когато пътувам в градския транспорт на път за работа. Вдъхновявам се, зареждам се, въодушевявам се и с лекота осъществявам плановете си.
На вас желая много вдъхновение и радост. И да ни ги покажете в проект на тема Пътуване :)


Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 април 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: