Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

10 март 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 291 - "Честито"

Здравейте, картичкофурии!
Този месец ви предизвикваме да направите картичка с пожелание. И не какво да е пожелание, а онази специална българска дума, с която поздравяваме близките си, а също и познати и непознати хора. Това е думата ЧЕСТИТО. Имаме толкова много поводи, в които можем да я използваме и да честитим. Изработете картички по някои от тях, надпишете я с честитка и участвайте.
Ние искаме да честитим раждането на едно бебе с нашата картичка.

Победителят ще се наслади на пазаруване на стойност 25лв от магазин Creative!
Очакваме вашите картички с нетърпение!

Благодаря на екипа на Творческа къща Creative и www.gretasart.com за поздравителното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 10 април 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

0 Comments: