22 януари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 286 "Картичка в преобладаващ червен цвят".

Привет любители на хартиените забавления:)!
Приближава 14 февруари - денят в който има цели три празника -Денят на влюбените,Трифон Зарезан и Свети Валентин.И понеже свързвам и трите празника с червения цвят (червени сърца,червено вино и моят съпруг се казва Валентин и обича червено )реших темата на предизвикателството да бъде "Картичка в преобладаващ червен цвят".
Ще избера две картички,които ще получат награда-изненада от мен.Едната ще е тази, която на мен ми хареса най-много, и втората ще избера на лотариен принцип, за да изключа субективния фактор ,т.е. мен:):):).

Това е моето вдъхновение за вас.



Бъдете обичани и обичайте,пийте червено вино, защото е полезно, зарадвайте с нещо мило някой с името Валентин, Валентина ,Вальо или Валя и участвайте с колкото може повече картички :)

Поли

Благодаря на Поли за червеното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 февруари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: