1 февруари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 284 - "В рамка"

Мили картичкофурии,
Честита Нова Година!
Да сте живи и здрави!
Нека новата година донесе много щастие, много късмет и успехи! Използвайте таланта си, за да реализирате идеите си да продължите да творите красотите, които създавате!
Картичкофурии ще продължи да ви вдъхновява и събира, да ви предизвиква и обединява. Нека заедно навлезем в новата 2016 и да продължим да се забавляваме!

В първото предизвикателство за 2016г ви предизвиква един нов магазин за хоби материали, собственост на една страхотна дама, много талантлива и лъчезарна. Заповядайте в предизвикателството на Руми от Стара Загора - магазин Rumilina Art&Hobby


Здравейте, картичкофурии! Честита Нова Година!

Да бъде здрава, щастлива и благодатна!
Да ни донесе добри срещи и верни другари!
Да запазим святото и да сбъднем мечтите си!
Да бъдат цветни дните ни и много парите ни,
че ни чакат шарени хартии, ножици и глезотии.
Перли, камъчета и мъниста,
Big Shot, за да сме на първа писта.
Навите металните шаблони - да са в къщите ни за милиони!
Панделки, дантели, инструменти – за проекти носещи ни дивиденти!
Да има лакове, бои, Mixed Media шаблони - за смесените техники любими мои!
Нека да са креативни дните ни, а музите да са в душите ни!
Да бъде!

След еуфорията на отминалите празнични дни, шумни компании, срещи с близки и далечни приятели и роднини, получени и подарени подаръци, раздадени усмивки и добри думи, ви каня да се включите в първото за 2016г. картичкофурийско предизвикателство „В рамка“.
Обърнете се към себе си, разбъркайте в мислите си, потърсете и ни покажете онова малко ценно нещо, което бихте сложили в рамка – изображение, снимка, предмет, символ, буква… Сами решете каква да бъде рамката – от хартия, бирен картон, глина, гипс или друго, в което бихте поставили My precious.
Ето и моето вдъхновение:
Това е картичка, която изработих за един творец. Тя се роди в един от онези моменти, когато картините са в главата ти и елементите се подреждат сякаш сами.
Обичам пеперуди! Заради превръщането на яйцето в ларва, на ларвата в какавида, на какавидата в едно от най-красивите и нежни същества в природата, заради полета, цветовете, грацията, заради посланието за промяна и ново начало. Пеперудата е символ на женственост и духовност, дневна и нощна – със своето съвършенство тя ни предизвиква да разперим криле и да живеем дните си красиво и свободно!
Преди 3 месеца и ние поставихме ново начало, със създаването на нашето арт място под липите в град Стара Загора Rumilina Art&Hobby, в което предлагаме материали за творчество, организираме работилници и презентации за всички креативни, желаещи да създават. Добре дошли сте при нас и като творци и като приятели.
Да започнем творческата си 2016 година с първото предизвикателство тук, в нашия любим блог! Наградата за победителя са материали за картичкоправене, а той ще бъде избран от мен. Очаквам с нетърпение вашите проекти!

Благодаря на Rumilina Art&Hobby
за интересното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 януари 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





2 коментара:

Поли Христова каза...

Честита Нова Година и на тебе ,Руми!Здраве,щастие и любов за теб и семейството ти и успех за новото начинание :)Прегръдки!

Unknown каза...

И аз те прегръщам Поли, и на вас здрава и щастлива Нова Година!