Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

18 ноември 2015 г.

Картичкофурийска Коледа 2015г.

На прага ни са коледните празници. Време е да отбележим петата Коледа на Картичкофурии! Повечето от вас отдавна ги е завладял Коледният дух, блоговете и страниците ви са пълни с коледни картички. И при нас в Картичкофурии вече текат коледни и зимни предизвикателства.

Каня ви в новата Картичкофурийска Коледа!Какво ще представлява тя?

Размени с друг своето Коледно настроение! Направи Коледна картичка и зарадвай някого! Отвори пощенската си кутия дни преди празника и намери Коледното послание, което някой е сътворил за теб.

Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към този пост.
Няма допълнителни условия за участие, но ако споменете за Картичкофурийската Коледа в блоговете си или ФБ акаунтите си ще съм ви благодарна.

Срокът за записване е до 12,30 ч на 9 декември 2015г.
Ще се опитам да публикувам списъка за размяната на 10 декември. Тя ще става на същият принцип като размяната за Световният ден на правещите картички.
Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще се изпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.

Моля да пишете две имена и активен имейл за връзка с  вас!

Очаквам ви да се включите и да посрещнем заедно Коледа по Картичкофурийски!