Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 279 - "Уютно кътче в люта зима"

Здравейте Картичкофурии,
аз съм Adi S и имам удоволствието да ви предизвиквам за първи път, благодарение на Полина Сенкова. Докато се чудех каква да бъде темата, мислите ми естествено все течаха в зимна посока. Обаче като изключим празничните дни, май почти никой не обича дългата, студена и мрачна зима и вечер, след работа, всеки бърза да се прибере на уютно. Затова реших темата да бъде "Уютно кътче в люта зима", с която ви предизвиквам с картичка, таг или какъвто и да било хартиен проект да "разкажете" за вашето уютно кътче.
А ето и вдъхновението ми - моето уютно кътче е вкъщи на топло, пиейки чай и гледайки през прозореца как снега затрупва боровете на отсрещния хълм.

Наградата за победителя е ваучер на стойност 15 лв. за пазаруване в магазина на Бо - www.b-wow.net. Очаквам с нетърпение проектите ви!

Хубав ден,
Ади

Крайният срок за участие е 23,59ч на 26 ноември 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.