Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 278 - Леден полъх с микс медия

Здравейте, картичкофурийки,

Така неусетно, бързо преминахме от лятна на коледна вълна. Ноември е може би месецът, през който най-усилено кипи подготовката на коледните проекти. Ние от www.craftelementi.com, сме напълно пленени от коледната емоция, затова искаме да предадем това чувство на всички.

Темата, която сме Ви подготвили е „Леден полъх с микс медия“. Това означава, че можете да се включите, показвайки ни картички, изразяващи ледена зима през Вашите очи. За да бъде изпълнено и второто условие – микс медия, включете различни техники – използвайте шаблони, сложете пасти, изкуствен сняг, мастила или пък направете топъл ембосинг с любимите Ви снежни печати. Изборът е Ваш. Победителят ще получи ваучер за пазаруване в магазин Craft Елементи на стойност 25 лв.На нас сините и бели цветове ни навяват усещане за студ, снежни преспи и ледени висулки. Затова и картичките ни за вдъхновение са именно в тази цветова гама:В проектът са използвани:
Надпис „Merry Christmas” с елхичка
Дядо Коледа в комин
Орнамент 2
Шаблон за декупаж и микс медия „Тухлички“

В проектът са използвани:
Надпис „Весела Коледа“ с елхички
Коледен сет „Снежинки“
Ъгълче клонки с камбанки
Елха

Нетърпеливи сме да ни покажете ледената зима през Вашите очи! Желаем успех на всички!

Благодаря на екипа на Craft Елементи за леденото предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 ноември.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!