Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

23 септември 2015 г.

Дванадесето декупажно предизвикателство - Обзор

Благодаря на всички, които гласуваха за победител и Декупажно трио в Дванадесето декупажно предизвикателство „ФОЛКЛОРА – НЕУГАСВАЩАТА МАГИЯ” със спонсор фирма Ариста-2 ЕООД www.arista-bg.com.

От 18-те гласували само 11 гласа могат да бъдат зачетени, защото гласувалите са написали името си.
На база на техните гласове участниците се подреждат както следва:

1. Радина Анастасова 39
2. Полина Панайотова 32
3. Христина Йовчева 20
4. Bearkis 16

И така победител и автор на Декупажният проект на месеца е Радина Атанасова.

Честито!

Радина ти получаваш голямата награда на спонсора - фирма Ариста-2 ЕООД www.arista-bg.com. Като автор на Декупажният проект на месеца можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Дванадесето декупажно предизвикателство в Картичкофурии 15 юни - 6 септември 2015г.


Честито и на дамите от Декупажното трио, които получават съответно първа, втора и трета награда от спонсора.
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Дванадесето декупажно предизвикателство в Картичкофурии 15 юни - 6 септември 2015г.