Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 септември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 273 - Благодарствена картичка

Поздрав към всички кардмейкърки, които чрез творенията си искат да направят по-красив света на някой друг, да внесат радост и надежда в сивотата и задъхаността на ежедневието.
Наближава един много хубав празник- Благодарствения ден, тази година се пада на 18.10. Обикновено есента е сезона, когато добрата реколта /във всякакъв смисъл/ от нашия труд е прибрана и независимо каква и колко е, ние трябва да сме благодарни първо и преди всичко на нашия Създател и Господ, а също и на всички, които са ни помагали и съдействали за нашия успех и благополучие.
Моето предизвикателство е свързано с изработването на Благодарствена картичка и единственото условие е да има надпис с благодарствени слова, използвайте всякакви материали, техники и най-вече въображение.
Присъствието на есенни мотиви е уместно, но не е задължително. Нека използваме тези картички, за да благодарим на някой близък или далечен човек на когото много сме искали да го направим, но не сме успели досега.
А това е моето вдъхновение за вас!


Успех и Бог да благослови работата ви и да умножи радостта от нея и на тези, за които се трудите!

Полина Сенкова

Благодаря на Полина Сенкова за благодарственото предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 октомври 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.