Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 септември 2015 г.

Шеста Национална Картичкофурийска среща - Промяна в мястото на провеждане

Картичкофурии ви кани да се включите в

Шестата Национална Картичкофурийска среща!

на 26 и 27 септември /събота и неделя/

гр. Велико Търново.


За съжаление се наложи да променим мястото на срещата. Сега тя ще се проведе в Комплекс "Арена Търново". На всички, които бяха заявили места за настаняване в предишния хотел бе направена резервация в новия. Все пак моля всички, които са попълнили старата форма да го направят отново. Благодаря за разбирането.
Моля да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в Комплекс "Арена Търново", а също и тези, които ще присъстват на срещата, но ще използват друг начин за настаняване. 


Краен срок за записване 18 септември 2015г.

Тази дата важи за желаещите да използват хотела. Можете да продължите да се записвате до датата на срещата. Формата ще продължи да бъде активна.

На 26 септември вечерта ще се проведе обща вечеря на присъствалите на срещата в ресторанта на Комплекс "Арена Търново". Желаещите да се включат във вечерята моля да отбележат това във Формата за присъствие. Ще им бъдат изпратени менюта за избор на посоченият от тях имейл.

Програмата на срещата остава без промяна. С нея можете да се запознаете ТУК

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.