Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 септември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 267 - Обзор

Здравейте, фурийки!

Забавих се малко с обявяването на победител в моето предизвикателство, но да знаете, че това се дължи на факта, че ужасно много ме затруднихте с избора. Показахте ми различни и интересни картички, които ми донесоха много плодово настроение. Имаше картичка, чиито автор ни показа истинско художническо майсторство и аз определено искрено се възхитих. Имаше и участник с цели пет включвания, а това говори за много ентусиазъм и също спечели моето искрено възхищение. За това първо искам от сърце да благодаря на всички включили се! Със сигурност имаше повече от една достойни за победители картички, но уви наградата ми е само една....

И аз реших да я дам на картичката, чиито много минималистичен стил ме отведе в света на Рей Бредбъри и онова магично лято във "Вино от глухарчета". А там лятото ухае на мента, лисиче грозде и горски ягоди...и ти се иска да си го запазиш за студените дни: "Понеже това лято щеше да бъде лято на незнайни чудеса, той искаше да си го съхрани, да му наслага етикети, че да може всякога, щом поиска, да се промъкне долу в полумрака и да го пипне с пръсти".

Благодаря ти Поли!


Ти си победителят в моето предизвикателство и ваучерът от магазинчето на Бо отива при теб!

Мария /smiles/

Благодаря на Мария /smiles/ за плодовото предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Поли Христова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 267 24 юли - 6 август 2015г.