Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 юни 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 264 - "Картичка с крафт картон"

Привет на всички:)!Днес е моят първи път да ви задам една готина и лесна тема за творене ,а тя е "Картичка с крафт картон".
Аз лично много харесвам този тип картон за творене, защото ми носи някакво усещане за естественост и уют.Надявам се и вие да го харесвате и използвате с удоволствие.Нямам ограничение относно използваните техники и стил-може да е CAS,MIX MEDIA или друг предпочитан от вас стил.

Наградата ми е ваучер на стойност 20 лева от избрано от победителя българско крафт магазинче и една направена от мен картичка.Ще се радвам на всяко ваше участие:)Благодаря и прекрасна, заредена с творческо вдъхновение седмица ви пожелавам!

Поли Христова

Благодаря на Поли за крафт предизвикателството!

Крафт картон е използвала в своята прекрасна любовна картичка Картичкофеята

Крафт картона ми е особено любим. Често го използам в картичките си, особено в тези с шаби шик и винтидж ефект - изглеждат много автентично. Така и е в този случай - любовта е стара като хубаво вино, но все пак трепетна като детска целувка. Крафт картона беше така любезен да приюти парижки мечти, скрити пожелания и много любов.Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 юли 2015г., четвъртък.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.