Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 юни 2015 г.

С помощ от Картичкофея КФП 263 - Лилаво

Днес в С помощ от Картичкофея   Теменужка - nuschinka. ви представя една малко по-различна гледна точка при направата на лилава картичка за Картичкофурийско предизвикателство 263 - Лилаво

Здравейте!
Днешното уроче няма да е както обикновено стъпка по стъпка изработка на картичка. Реших, че няма да Ви е много интересно
да ви показвам как правя картичката, защото като техника на изработка тя не е нищо особено. Тък по полезно според мен би било да
представя няколко интересни цветови комбинации, включващи лилавото в различни нюанси. Тази идея ми хрумна след като миналата седмица се наложи да напарвя мъжка картичка с лилави рози. Избора на останалите елементи и цетовете им много ме затрудни. Като цяло лилавото не е труден цвят за работа но е далеч от мъжките цветове, поне според мен... а лилавито рози да не говорим. Останалите елементи по картичката трябваше така да ги подбера, че хем да допълват нежното лилаво, хем да направят картичката по като за мъж.


Като цяло мога да обобщя... основните цветове с които лилавото добре си кореспондира са почти всикчи нюанси на зелено и жълто, както и синьо. Прасковата и екрюто, го правят нежно, а цикламата и оранжевото го карат да сияе... за по-носталгичен вид на проекта може да се заложи на нюанси на бежаво и сиво в комбинация с лилаво. За мъже може да се комбинира с кафяво.

Най-различни цветови комбинации можете да намерите тук - http://design-seeds.com/

Ууупс.. аз май изброих почти всички цветове.... еми лилавото както казах е лесен за работа цвят... Опитайте! Експериментирайте с цветовете и ще се убедите!

А ето я всъщност и моята картичка: мъжка с лилави рози.


Използвайте някоя от предложените цветови комбинации в лилаво или пък съчетайте своя и се включете в Картичкофурийско предизвикателство 263 - Лилаво.