Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

3 февруари 2015 г.

Девето декупажно предизвикателство - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха със своите чудесни снежни коледни проекти в Девето декупажно предизвикателство - Моята снежна Коледа.

Победител в предизвикателството, определен от спонсора е участник № 4 Лилия Димитрова


Честито на победителката!

Лилия Димитрова ти получаваш наградата на Маня Димитрова от Работилничката, а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Девето декупажно предизвикателство в Картичкофурии 18 ноември 2014г. - 18 януари 2015г.

За да получиш наградата си, моля да напишеш адреса са на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com

В Декупажното трио, избрано от журито, по реда на участие, влизат:

Rumilina Art


Artelly


Elena Gerginova


Честито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Девето декупажно предизвикателство в Картичкофурии 18 ноември 2014г. - 18 януари 2015г.


Надявам се скоро да мога да ви поканя в Десетото декупажно предизвикателство.