Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 януари 2015 г.

Картичкофурии на 5

Днес искам да ви почерпя виртуално за порастването на моето четвърто дете.На днешната дата преди 5 години създадох Картичкофурии. Исках да има едно място, в което българките правещи картички да могат да покажат какво могат, да се срещат с други творящи сънароднички, да обменят опит и да бъдат заедно. С години нещата се разрастнаха, появиха се нови рубрики и страници, но основната идея си остана същата.
През тези 5 години преминахме през много чудесни моменти организирахме много игри, размени и предизвикателства. Заедно с Марианка ви поканихме на срещи на картичкофуриите от цялата страна. Участвахме в две благотворителни инициативи и с направените от всички вас картичкофуриите картички се опитахме да помогнем на децата в неравностойно положение и на недоносените деца.
Бяха привлечени шест много талантливи дами, които станаха Картичкофеи и със своите прекрасни проекти вдъхновяваха всички през цялата 2014г.
Е не всичко беше само хубаво. За съжаление се наложи форум Картичкофурии да прекъсне своето съществуване. Прекрати работа и блога Малки Картичкофурии.

Искам да благодаря на всички, които отделиха от времето си и се включиха в Картичкофурийската анкета. Благодаря ви за милите думи, за подкрепата и за пожеланията. Ще се опитам и да реализирам нещата, които сте написали като препоръки за работата на блога.

През новата година Картичкофурии ще продължи да ви предизвиква, да ви предлага интересни срещи и уроци и да се опитва да организира около себе си всички, които обичат да правят картички, а също и албуми, странички, покани, въобще да претворяват хартиите, панделките, картинките, цветята... в прекрасни проекти.

Надявам се да продължи и Декупажното предизвикателство, което стартира през 2014г и привлича творящите в интересното хоби на декупажа.

И разбира се се гответе за Петата Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 и 26 април в Пловдив, поне за тогава е планирана.

Очакват ви много изненади и интересни моменти с Картичкофурии и през 2015г.