Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

23 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Голямата Картичкофурийска среща

Спомняте ли си я понякога , първата ни среща или Голямата Картичкофурийска среща. Отне ни известно време от създаването на блога да се ершим на нея, но пък тя се случи в точното време и на точното място.
Срещата се проведе в красивият град Стара Загора, от който аз видях само гарата и хотела.
Но пък хотелът беше просто чудесен:Много ни впечатлиха и изненадаха лъчезарните старозагорки, които бяха подготвили разкошно посрещане на всички картичкофурии дошли от цялата страна.
Това е направеният от тях плакат за срещата:


Това са чудесните кошнички, които те бяха изработили за всички участници.

Прекрасните и много вкусни пити, с които ни посрещнаха.На срещата се забавлявахме, учихме се една от друга, споделяхме идеи и опит, говорихме, вземахме уроци, които подготвиха за нас Ем от "Двете Елши" и Миглена Петрова онлайн магазин migito.com. Гледахме демонстрации и разбира се пазарувахме, като за последното се погрижиха екипите на АМГ "Вижън" онлайн магазин naborsata.com, магазин "Ахава" онлайн магазин  uau.bg, Миглена Петрова онлайн магазин migito.com.

Не може да се предаде с думи цялата гама от емоции, които ни завладяха по време на така изпълнената с нови запознанаства и впечатления среща, но за това пък можете да видите снимките от нея в този албум http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152390740289625.1073741825.343314319624&type=1

Хареса ли ви на първата среща? А на следващите? Искате ли пак?

И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!