Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Предизвикателството с най-много участници

В историята на Картичкофурии е имало много и най-различни предизвикателства, но днес искам да ви разкажа за това с най-много участвали проекти.
Това е Картичкофурийско предизвикателство № 56 Жените са цветя на Chiges - " Истории оттук-оттам". Предизвикателството бе пуснато преди 8 март 2011г и заданието бе да се направи картичка с поне едно цвете като поздрав за женския празник. В него се включиха 68 участника с 93 проекта.
Победителят в предизвикателството бе избран с рандом генератор и това бе
Nevena


Освен победител бе избрано и Картичкофурийско трио, а това са участниците в него:
Petya


Creative


goldie


Пълният обзор на това предизвикателство можете да видите ТУК


И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!