25 декември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 283 - ‘Поглед към звездите’

В Коледния ден искам да ви пожелая да сте живи и здрави, весели и щастливи. Никога да не ви напуска вдъхновението, да имате много нови идеи и време и средства за реализирането им.

Днес е време отново за предизвикателство в Картичкофурии и към вас го отправя Elli
Въпреки топлите дни, необичайни за това време на годината, няма как да не ни обзема ,все повече, празнично-зимното настроение. А покрай празниците си пожелаваме много и все хубави неща....И кой не си е пожелавал нещичко, отправил поглед към звездите, току виж съзре и падаща звезда...Какви са вашите звездно-бляскави мечти и пожелания? Нека с ‘Поглед към звездите’ помечтаем заедно.

Приятно творене!
Благодаря на Elli за звездното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 януари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: