24 юли 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 267 - Тути Фрути - проект с плод

Здравейте, фурийки!

Аз съм Мария /smiles/ и това е моят втори път, в който ви предизвиквам.

Лято е и плодовете са навсякъде около нас. Така, че аз реших да ви предизвикам плодово! Искам от вас да ми покажете картичка или хартиен проект с плод.

Независимо дали ще ме разхладите с плодов коктейл, ще ме разходите по горските пътеки да наберем заедно горски плодове или ще ме покатерите на овошката в двора при баба на село...за мен е без значение, просто искам да видя плодове.

И понеже все пак е лято, а аз обичам да задавам предизвикателствата си с алтернатива...и този път има алтернативен вариант. Можете да ми покажете плодова цветова комбинация. Какво имам предвид...Не знам дали се сещате за онази смешка, че за нормалните хора банана и прасковата са плодове, но за крафтърките това са цветове :) Къде на шега, къде наистина, но много производители на боички днес си кръщават продуктите с плодови имена. Та разрешавам ви да използвате такива цветове, като разбира се ми посочите кои са.


Аз за моето вдъхновение съм използвала:

Дистрес мастилата: festive berries и twisted citron - за коктейла и надписа

Джелатосите: lemon, mango, red cherry, guava, lime и мъничко grape - за плодовете и чадърчето и blueberry - за морето.

Акрилна боичка на docrafts - banana yellow - смесено с охра и брокат за пясъка.

цветенцето пък е melberry хартия.

И така ще се радвам да се включите.

Наградата, която съм подготвила е ваучер за 20 лева от готиното магазинче на Бо - Крафт нещица, от където можете да се сдобиете или с новите тропически цветове джелатоси или новите боички dylusions, или каквото друго готино нещо си изберете.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 6 август 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: