18 юни 2015 г.

Юнски вълнения в Творческа къща Creative store - Варна

Творческа къща Creative store иска да покани всички творящи варненци и гости на Варна да се включат в една творческа десетдневка.


Юни е вълнуващ месец за Творческата къща. Той ни кара да се обърнем назад и да видим една година изпълнена с творчески работилници за малки и големи, много усмивки и много вдъхновение.
Така ще бъде и занапред. Подготвили сме ви много богата програма от уъркшопове и безплатни демонстрации през месец юни.Първите събития на които можете да присъствате са на 20 юни, събота и 21 юни, неделя


20.06.2015г - 12.30 ч - Безплатни демонстрации на тема "Разнообразни приложения нa елементите от бирен картон", гост Craft Elementi



До 13 ч на 20.06.2015 г може да се включите в нашата томбола на място в Творческата къща.
След демонстрацията ще изтеглим печелившите от нашата томбола. Наградите са : Ваучер за пазаруване на стойност 41 лв, Творчески тениски и Creative престилки, Безплатно участие в работилничка по избор.


14.30 ч - Работилница за изработка на албум с ангелски крила, водещ Зорница Атанасова, цена 30 лв.

21.06.2015 г - 12.30 ч- Безплатни демонстрации за оцветяване с маркери и акварелни моливи, гост Goldie ( Росица Иванова)
14.30 ч - Работилница за картички с ръчно изработени цветя, водещ Goldie ( Росица Иванова), цена 25 лв
 
За останалите събития през седмицата до 30 юни можете да проверявате на страницата на събитието във Фейсбук:

Безплатни демонстрации Scrapbook & Mixed media


На всички обявени демонстрации може да присъствате без предварително записване. За да се включите в работилничките е необходимо да се запишете на тел 0885 33 90 96 или в магазин Creative на адрес Варна, ул.М.Колони 16 (Шишкова градинка). Продължителността на работилничките зависи от темата ( около 2-3 часа).Обявените цени включват използването на всички необходими материали и инструменти.

Няма коментари: