Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 245 - Коледна картичка-кутийка

Здравейте!
Усещате ли аромата на млякото с канела и на прясно изпечените коледни курабийки?
Време е да помислим за предстоящите празници и да се подготвим подобаващо!
Предизвикваме ви да направите специален подарък за още по-специално пожелание.
Темата е Коледна картичка-кутийка. Направеното от вас трябва да е картичка, която е едновременно и кутийка с място за поставяне на малък подарък, например шоколад. Възможно е и да е кутийка, към която сте прикрепили вече изработена картичка, така че те да са едно цяло.
Нашият екип ви е подготвил едно специално вдъхновение!Наградата е ваучер за пазаруване от www.gretasart.com6 на стойност 15 лв


Пожелаваме ви вълшебни мигове в очакване на КОЛЕДА!

Екипът на Greta`s Art.

Благодарим на Greta`s Art за коледното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 8 декември, понеделник.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.