Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

21 ноември 2014 г.

Коледа по картичкофурийски 2014г

Време за традиционното вече пето отбелязване на Коледа в Картичкофурии! Каня ви да се включите в Коледната размяна на картички.Размени с друг своето Коледно настроение! Направи Коледна картичка и зарадвай някого! Отвори пощенската си кутия дни преди празника и намери Коледното послание, което някой е сътворил за теб.

Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към този пост. Напишете и имейл за връзка с вас.
За да научат повече хора за Картичкофурийската Коледа моля всички, които се включат да напишат в блоговете си или ФБ акаунтите си за тази размяна.Благодаря!

Срокът за записване е до 23,59 ч на 7 декември 2014г.

Списъкът за размяната ще бъде публикуван на 8 декември. Тя ще става на същият принцип като размяната за Световният ден на правещите картички.
Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще се изпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Последния в списъка ще изпраща на първия.
 Нека посрещнем заедно Коледа по Картичкофурийски.

Картичкофурийско предизвикателство 244 - "Забавен надпис, любим цитат"

Здравейте, прекрасни хора,

Без много туй-онуй. Много благодаря на Мария, благодарение на която днес съм тук, наистина много се радвам. Благодаря, Картичкофурии, че имате желанието и търпението да ни предоставяте толкова плододайна сцена.

Подготвила съм ви нещо много лесно и мисля - приятно. Темата е "Забавен надпис, любим цитат" :) Казах ви, че е лесно и приятно, нали? И вдъхновението ми за вас е такова. Някои вече може да са го мернали от снимките на едно много приятно събитие. Този надпис мнооого ми пасна на сърцето. Толкова много исках да го включа в картичка, че така, неусетно, се превърно и в център на такава :). За това - искам от вас същото. Изберете любимо цитатче или забавен надпис и постройте концепцията си около него. И, за да е още по-ясно - искам да видя този надпис в произведенията ви ;)

Както на мен ми беше много приятна заигравката с техники, мастила и пудрички в направата на картичката, с която ви вдъхновявам, пожелавам и на вас приятни мигове и забавления с нещата, с които, вярвам, ще напълните взора ми и ще зарадвате детето в мен.Иии за награда, пак ще дам ваучер от магазинче, в което и аз пазарувам.

Приятни мигове, красавици. Ще чакам с нетърпение включванията ви.

С обич,

shMe :)xxx

Благодаря на shMe за забавното предизвикателство.

Очаквайте и вдъхновенията на картичкофеите.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2015г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.