Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

19 ноември 2014 г.

Осмо декупажно предизвикателство - Обзор

Благодаря на всички, които създадоха проекти за нашето Осмо декупажно предизвикателство - "Кутия за чай в есенни цветове".
Участваха малко на брой, но чудесни проекти.
Избрано бе трио, като един от участниците в триото е и победител в предизвикателството.

Победител в Осмо декупажно предизвикателство е проект № 6 Есенни хвърчила на Артисимо декор.Честито на победителката!

Артисимо декор ти получаваш наградата на "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/, а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Осмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии 4 октомври - 10 ноември 2014г.


В Декупажното трио, влизат:

Артисимо декор


Елена КироваДимана ДобриковаЧестито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Осмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии 4 октомври - 10 ноември 2014г.


Вече можете са включите и в Девето декупажно предизвикателство в Картичкофурии - "Моята снежна Коледа". . със спонсор Маня Димитрова от Работилничката.
Краен срок 23.59 ч. 18 януари 2015г