Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

18 ноември 2014 г.

Девето декупажно предизвикателство - Моята снежна Коледа

Мили декупажисти заповядайте в последното за 2014г Девето декупажно предизвикателство в Картичкофурии.

Темата на предизвикателството е Моята снежна Коледа, а спонсор е Маня Димитрова от Работилничката.
Основното изискване към вашите проекти е да се използва салфетната техника. Ще се приемат само проекти направени със салфетка, а не с разпечатка. Обектът на който е приложена декупажната техника може да бъде всякакъв, освен кутия.


Ето и чудесната награда подготвена от Маня Димитрова от Работилничката за победителя в това коледно предизвикателство:

Тя включва - два шаблона на фирма Барочи ,две структурни кадифени пасти на Дейли арт ,и две бои 100 мл на дейли арт.
А това е вдъхновението за вас, избрано от Картичкофурии от интернет.
автор Юлия Андриенко

Това са дамите от журито, с чиято помощ ще избираме победител на месеца - Декупажен проект на месеца и трио от най-харесани проекти - Декупажно трио.

Anelia Milcheva
Didi Andreeva
Valia Nikolova Ivanova
Vaska Grudeva

Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 януари 2015г.

И като всяко предизвикателство и в това има условия за участие:

Можете да участвате само с нови проекти, изработени след датата на задаване на предизвикателството.
С проектите, с които участвате в предизвикателствата в Картичкофурии можете да участвате и в други игри и предизвикателства.
Снимките на проектите ви следва да са качени в сайтове за снимки или във фейсбук, като линковете трябва са към конкретната снимка, с която участвате или към малък албум, в който да има снимки само на това изделие, с което участвате в предизвикателството. Фейсбук снимките ви трябва да са достъпни от всички.
Към всяка снимка или албум трябва да е написано, че с нея участвате в нашето предизвикателство и да има линк към предизвикателството в Картичкофурии.
Ако имате блог освен линк към предизвикателството можете да сложите и някой от нашите банери.
Няма да се зачитат участия, чиито снимки са недостъпни, качени са в сайтове за съхранение на снимки, където няма възможност директно да бъдат разгледани и нямат описание и линк към Картичкофурии.
Проектите ви трябва да отговарят на зададената тема. Спазвайте и допълнително зададените условия.
Молим да спазвате добрия тон при публикуване на коментари, с които давате мнение за проектите на останалите участници.
Имайте предвид, че трябва да можем да се свържем с вас.


Картичкофурийско предизвикателство 242 - "Около света..."

Здравейте Фурии, Аз съм Мария /Madam Mim и имам удоволствието да ви предизвикам за първи път. Темата, която избрах е „Около света…“ . Да си призная честно, спрях се на тази тема не само защото отдавна не е задавана, а и за да използвам случая да си открадна малко време да направя вдъхновение за вас и още една скрапбук страничка за мен от отдавна започналия ми проект за пътешественическият ми албум.

Другото нещо, с което ще ви вдъхновя е картичка, която изработих за рождения ден на приятел, който до броени дни заминава за Япония.
С нетърпение очаквам вашите проекти – картички, тагове, скрапбук странички и всякакви хартиени проекти, свързани с място, на което вие или ваши приятели са били или съвсем скоро ви предстои да посетите.
За победител ще избера проектът, който ме впечатли най-много, а това ще е наградката:

Благодаря на Мадам Мим за околосветското предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 234 в предизвикателството КФП 234- Картичка с букетнаТони/Tochica. За своята красива картичка с букет тя разказва в Картичка победител 234.

А това са проектите, с които Картичкофеите пътешестват Около света...:

Какво ще кажете за една обиколка не около света, а около луната?

Искало ли ви се е да обиколите света за 80 дни? Или за повече. Аз от дете си мечтая да го направя, но не наведнъж, а на части. Досега далеч не съм го направила, но имам добра преднина. Тази година отчетох Париж, Венеция, Тоскана, Малта, преди 3 години - Лондон, Гърция няколко пъти, о.Бали преди 7, САЩ преди 10...имам още много път да мина, но не бързам. Важното е да е с близки хора и да се радваш на мига. Да оценяваш това, което имаш, но да се стремиш към висотите на мечтите! А вие? Обичате ли да пътувате? Покажете ни къде сте били, или пък помечтайте къде искате да отидете! Пратете желанието към Вселената и то ще се върне при вас когато най-малко очаквате :)."

Здравейте момичета!С малко закъснение ви показвам и моята картичка.Околосветско пътуване с кораб-това е моята мечта!Звучи добре за тези които обичат морето, но аз да си призная чесно, изпитвам по скоро страх и едно голямо ууууууааааааааааау само като си помисля:))))Незная дали ще успея да осъществя някога тази своя мечта -да плавам в открито море с огромен огромен кораб, но със сигурност получателя на тази картичка ще и се изкефи много.Обичам корабите и морето -само на хартия хи хи.....а вие?


Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през декември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.