Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

14 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 243 - Картичка по скеч

Здравейте, творящи фурийки!
Моят ред да ви вдъхновя дойде и реших да бъде с "Картичка по скеч"

Сюжетът, цветовете-ваш свободен избор.Скеча- може да го завъртите също, но все пак да е разбираем...но вие си го знаете това :) Както и че изборът на победител, ще е за впечатлилия ме най-много проект.Лесно и просто, само да сте вдъхновени и с достатъчно свободно време :) , аз ще чакам с нетърпение вашите творения!!!
Бисерка-BearkisКрайният срок за участие е 23,59ч на 24 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през декември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.