Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 238 - Обзор

Привет на всички!
Изключително благодаря на момичетата, които се включиха в предизвикателството ми Буболечки както и на момичетата- вдъхновителки. Наистина страхотни картички. Радвам се, че съм впечатлила толкова хора с темата си и че видях толкова паячета, пеперудки, калинки, водни кончета, бръмбарчета. Но такава е играта, че трябва да има един победител, макар че основната идея все пак си остава да се забавляваме.
И така картичката, която ме изуми, шокира, възхити и същевременно отврати е моят абсолютен фаворит и това е номер 7 sunshine.


Избрах точно нея, защото това е първата картичка, при която изпитвам толкова смесени чувства. Възхитих се абсолютно на авторката как умее да импровизира и твори с подръчни материали, както и на смелостта да сложи истински бръмбар- точно улучи в десятката с това свое изпълнение. Нека ме извини, но не знам името и, както и досега не съм я срещала сред нас, поне така си мисля, но се надявам с тази награда да и покажа, че има голям талант и да я поощтря да се развива напред в картичкотворенето.

Нека пише, за да се разберем къде да изпратя нещата, които ще подбера специално като за нея, поне ще се опитам.

До нови срещи и много творческо вдъхновение за страховити и ужасяващи Хелоуински картички! :)

Sophie

Благодаря на Sophie за буболечестото предизвикателство!

Честито на победителката!

sunshine. ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 238 10-20 октомври  2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасният ти проект за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 5 декември.