Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 септември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 231 - Обзор

Здравейте, картичкофурии!
Безкрайно много ме изненадахте. Не очаквах такъв голям брой и толкова различни като тематика и техника картички, изработени от вас. Благодаря ви от цялото си сърце. Всички ваши проекти са прекрасни, изработени от сръчни ръце, с много фантазия и най-вече вложили сте душа и сърце.
И най-трудната част е тази в която трябва да избера победител. Вярвайте ми хич не ми е лесно. Но.... правилата са такива, и за съжаление не мога да избягам от тях. Преследват ме.
И................. проекта-победител в картичкофурийското предизвикателство № 231 „Картичка с елемент от бирен картон” е Гергана Алексиева.


Честито!

Благодарим на Илка за интересното предизвикателство!

Благодарим на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Гергана Алексиева ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 231 22 август - 1 септември 2014г.Очакваме твоят разказ за направата на твоята елегантна картичка. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 17 октомври