Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 август 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 229 - Обзор

Здравейте, мили творящи момичета.

Дойде време да обявя победителя от моето КФП 229 „ЗВЕЗДНО НЕБЕ“. Доста се колебах и чудих – винаги съм мразила да имам голям избор, за каквото и да е. Но няма как – все трябва да има един. Затова и за да избегна всякаква пристрастност, възложих избора на моята дъщеря, която е доста далеч от картичкоправенето. И тя отсъди:

Наградата печели Ася Великова с нейната „замечтана“ в „Звездното небе“ котка


Честито, Ася.

На всички останали момичета, от сърце благодаря за това, че уважиха мен и моето предизвикателство, затова че искрено ме зарадваха със своите великолепни картички. Искам на всички да пожелая много здраве, бъдете смели в търсене на същността си и интуитивни в откритията си. Да имате безбройни моменти на спонтанност, създаване и споделяне.

Прегръдки и целувки

Боряна

Благодарим на Боряна за звездното предизвикателство!

Благодарим и на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Ася ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 229 18 - 28 юли 2014г.