Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 юли 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 227 - Времето

Здравейте, талантливки! Тук съм, за да предизвикам богатото ви въображение и сръчните ви ръце и да сътворите по темата за времето някакъв хартиен проект, без значение дали ще е картичка, таг, албумче, плик или колаж.
Оставям на вас да си изберете и кое от двете значения на думата "време" ще използвате. Може в проекта ви да има часовници, стрелки, текстови послания или пък облачета с дъжд или слънце. Бъдете свободни да творите по темата без ограничения, но все пак нека да я разпозная.
Аз съм ви приготвила един таг, чието послание е от една изписана с графити стена в Париж и картичка, която правих за рождения ден на моя син - тинейджър с пожелание да изживее пълноценно всеки миг от живота си.

А това е наградата за победителя:

Пожелавам ви добро настроение, чудно забавление и вдъхновение!
Ирена Стефанова

Благодарим на Ирена, за времевото предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 217 в предизвикателството КФП 217 - "Книгата-прозорец към света!"наДиди. За направата на своята красива картичка тя разказва в Картичка победител 217.

Вдъхновете се от това как са представили времето в своите картички нашите Картичкофеи:

Ставам сутрин. Поглеждам часовника. Надпреварвам се със времето. Бързам да целуна децата, да направя закуска, да приготвя чантата, да изляза наВРЕМЕ.
Поглеждам през прозореца - пак вали. Ех да му се не види това ВРЕМЕ.Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 юли, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през септември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.