Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

14 юли 2014 г.

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 3 - Хитроумни техники

Отново е понеделник и въпреки известното закъснение искам да ви запозная с нешата Трета тема в Лятна Картичкофурийска Академия 2014.
Този път с темата решихме да заложим на петте интересни техники, които Катя/Kakichka показа в нашата рубрика
Как да си направим... 11 Как да използваме за нашите картички подръчни материали.


Там тя показа как можем да приложим наличните в дома ни материали и въображението си, за да разнообразим картичките, които правим.
За да участвате в тази тема на нашата Лятна Картичкофурийска Академия е достатъчно да си изберете само една от описаните от Кати пет техники, да направите картичка с нея и да напишете като коментар, когато качвате снимката на картичката си коя точно техника сте използвали:

1. Изпозване на грунд при създаване на основа за картичка.

2. Ръчнонаправени фонове за картички.

3. Домашнонаправени печати

4. Стенсили - самоделки

5. Превръщане на картинка в мозайка

Очакваме вашите творби до 5 септември.

Всички теми можете да намерите ТУК.
Очакваме ви!