Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 юли 2014 г.

Лятна Картичкофурийска Академия 2014 - Тема 1 - Метални цветя

Първата тема на нашата Лятна Картичкофурийска Академия е да се възползвате от урочето, което представи нашата гостенка за месец юни Румяна Дечева:

Как да си направим .. Метални цветя - Румяна Дечева/Rumilina

Нека и при вас да цъфнат метални цветя.

Използвайте урока на Руми, за да създадете метални цветя, с които украсете направен от вас хартиен проект - картичка, таг, АТС, каквото вие решите.

Очакваме вашите проекти с метални цветя до 5 септември 2014г.

Лятна Картичкофурийска Академия 2014

Здравейте мили картичкофурии!
Това лято искаме да ви поканим да се включите в нашата Лятна Картичкофурийска Академия!


За всички нас е интересно да научим нещо, а защо не и да си припомним нещо, което сме искали да направим, но не сме имали време за това. Решихме да ви предизвикаме да се забавляваме и да пробваме различни интересни техники и да приложим на практика някой урок.

За да се включите в нашата академия е необходимо:
1. Да ни посещавате всеки понеделник от днес до края на август, когато ще пускаме публикация с урок или техника. /Знам, че днес не е понеделник, просто реших да поставя началото на 1 юли./
2. По зададеният урок или техника да изработите картичка, таг, книгоразделител, АТС, албум или каквото вие решите. Когато урокът е за конкретен предмет ще трябва да изработите него.
3. Да се включите със своя проект в линкито към съответната публикация.
4. Да сложите линк и да напишете, че участвате в Лятна Картичкофурийска Академия. Можете да сложите и нашаият банер в страничното поле на блога си или да споделите линка от страницата ни във Фейсбук.
4. Да се забавлявате и си прекарвате чудесно.

Ще може да се участва във всеки проект до края на Академията, така че дори и да пропуснете някоя от седмичните теми да можете да наваксате. Последната тема ще пуснем на 28 август и ще имате време до 5 септември да приключите участието си по проектите.

От участвалите във всичките 9 теми ние от Картичкофурии ще дадем награда - ваучер за 15 лв от един от магазините, с които си партнираме.

В този пост ще се пускат линкове към всяко задание при публикуването му.
ТЕМА 1 - Метални цветя

ТЕМА 2 - Изонит

ТЕМА 3 - ХИТРОУМНИ ТЕХНИКИ

ТЕМА 4 - Техника „кири-е” - изрязване върху хартия със скалпел

ТЕМА 5 - Намачкани хартиени цветенца

ТЕМА 6 - Техника за направата на фон на точки

ТЕМА 7 - Да си направим мак

ТЕМА 8 - Кубчета - картичка

ТЕМА 9 - Интересен акцент за картичка от метална капачка